Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vinokino lähestyy – 3 tärppiä HLBTI-leffafestarin ohjelmasta

Vinokino-leffafestari lähestyy ja tuttuun tapaan pääsin taas poimimaan omat tärppini festivaalin ohjelmasta! Vinokino järjestetään tänä vuon...

Vinokino-leffafestari lähestyy ja tuttuun tapaan pääsin taas poimimaan omat tärppini festivaalin ohjelmasta!

Vinokino järjestetään tänä vuonna 19.-22.10. Turussa (eli jo tällä viikolla!) ja Helsingissä vähän myöhemmin, 9.-12.11.! Tiivistetyllä ohjelmalla festari vierailee myös Tampereella 25.-27.10. ja Jyväskylässä 1.11.

Lisätietoa festarista ja muusta ohjelmasta löytyy tapahtuman nettisivuilta tai Facebookista.


1. Slash
En nyt tunnusta mitään, mutta homoeroottista fanfictionia kirjoittava lukiolaispoika kuulostaa omakohtaisesti ehkä hiukan tutulta. Enkä luultavasti ole ainoa. Kun lajityyppinä on vielä teinidraamakomedia, ei leffa voi olla viihdyttämättä.


2. Heimat XXX -lyhytelokuvakooste
Tuntuu, ettei hektisessä nykyajassa ehdi tai jaksa keskittyä niin paljoa pitkiin elokuviin kuin haluaisi. Lyhytelokuvat tarjoavat usein kätevän pituutensa lisäksi myös oivalluksia ja ajatuksia aivan eri tavalla kuin pitkät. Sateenkaariteemaiset lyhytelokuvat kiehtovat erityisesti ja onkin ihanaa, että ne ovat vuodesta toiseen vahvasti esillä myös Vinokinossa.

3. Tamara
Tositapahtumiin ja todellisiin henkilöihin perustuvat elokuvat ovat oivallinen tapa laajentaa omaa näkökenttäänsä. Ensimmäisestä Venezuelan eduskuntaan valitusta transsukupuolisesta, Tamara Adriánista kertova elokuva avaa varmasti silmiä ongelmille, joita transihmiset kohtaavat - ja joista itsellä ei välttämättä ole aavistustakaan."

You Might Also Like

0 kommenttia