Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

5 tuntematonta Kaija Koo -biisiä, joita kaikkien pitäisi kuunnella

  Vain elämää -kausi huipentuu tänään mihinkäs muuhunkaan kuin upean Kaija Koon päivään! On jännittävää nähdä, mitä biisejä muut artis...

 Vain elämää -kausi huipentuu tänään mihinkäs muuhunkaan kuin upean Kaija Koon päivään!

On jännittävää nähdä, mitä biisejä muut artistit Kaijan tuotannosta esittävät. Vain yksi harmittaa jo etukäteen. Nimittäin se, että emme pääse kuulemaan Kaijan versiota!

Kaijan tuotannossahan riittää hittejä, joista ammentaa. Olen jo pitkään palanut halusta jakaa kanssanne muutaman oman suuren suosikkini, joita valtaväestö ei Kaijan tuotannosta välttämättä niinkään tunne. Siispä tästä vähän potkua viikonloppuun, unohtakaa lähestyvä Halloween, nyt on Kaija-bileet!

Valeria
 Tutustuin Valeriaan kirjoittaessani kandia Kaija Koosta. Vuonna 2007 ilmestyneessä kappaleessa kuuluu se, mitä Kaija Koossa rakastan ja toisaalta myös se, mihin kansa tulevina vuosina saisi rakastua esimerkiksi Kaunis, rietas, onnellinen -kappaleessa. Kappale kannustaa seksuaaliseen vapautumiseen ja rietasteluun vailla tunnon tuskia. Kaija Koo bailaa upeasti rohkean ja villin seksuaalisuuden toteuttamisen parissa. Valeria on öisin ilmestyvä vapauttava rooli, jossa voi antaa itsensä olla haluttava ja rietas, joka auttaa jaksamaan arkea. Kenellepä ei pieni roolileikki silloin tällöin tekisi hyvää!
Kuuntele Spotifyssä

Miltä se tuntuu? 
Jos jossain kappaleessa kuuluu parisuhteen päättymisen ja eksän nykyisen tuottama ahdistus, suru ja raivo, niin tässä! Nerokas teksti, joka saattaa aluksi tuntua liian täyteen ahdetulta ja pateettiselta, mutta todellisuudessa kappaleen erinomaisuus muodostuu juuri loputtomasta tekstin ja uusien käänteiden vyörytyksestä. Sairaan hyvä tunteidenpurkubiisi, jota olen itse vuosien varrella hyödyntänyt niin eroprosesseissa kuin turhautumisessa ylipäätään. 

Kuuntele Spotifyssä

Mentävä on 
AAaaaaaaaAAA, en pysty ymmärtämään itseäni ja sitä osuvuutta, mikä muodostuu biisin ja oman parin vuoden takaisen elämäni kohdatessa. Aivan saatanan kova menobiisi, jota olen kuunnellut varmasti tuhansia kertoja. Kiteyttää uskomattoman voimauttavasti ja vilpittömästi eteenpäin menemisen ja itsensälöytämisen tärkeyden ja halun jotain omaa elämää suurempaa kohtaan. Paras!!!!

Kuuntele Spotifyssä

Jotain häviää 
Jotain häviää on raastavan traaginen kuvaus pitkäaikaisen kumppanin kuolemasta sekä psyykkisellä että fyysisellä tasolla. Teksti lipsahtaa välillä turhan teatraaliseksi ja populistiseksi kuvaamalla ahkeraa mutta rahatonta pientä ihmistä, joka lopulta kuolee ilman palkintoja. Onneksi pariskunnalla on kuitenkin toisensa, ja aina jäljelle jää kuitenkin rakkaus, vaikka sukulaispoika veisikin vainajan veneen.
Kuuntele Spotifyssä

Hillitse itsesi
Hillitse itsesi löytyy Kaijan viimeisimmältä levyltä ja oli itselleni Kaijan festarikeikkojen kohokohta. Luultavasti biisi on tuttu myös muille Kaijan keikoilla olleille! Hieno mutta valtavan hauska itsetutkiskelukappale, jossa artisti tutkailee kiinnostavalla tavalla oman siviilipersoonansa käytöstä ja sen hillintää. Että ei käytetä pornoja alusvaatteita, käyttäydytään kiltisti eikä tasan varmasti lähetellä tekstiviestejä tai kuvia paidan sisältä, vaikka kolmen aikaan yöllä tekis mieli jotakin. Hillitse itsesi!
Kuuntele Spotifyssä

You Might Also Like

0 kommenttia