Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kaipuuta festarielämään (ja alekoodi Superwood-festareille!)

Jos joku on tänä kesänä ollut festarijyrä, niin minä. Ja ehkä Lauri Tähkän perässä joka keikalla kiertäneet fanit, joihin festarikuvauksien...

Jos joku on tänä kesänä ollut festarijyrä, niin minä. Ja ehkä Lauri Tähkän perässä joka keikalla kiertäneet fanit, joihin festarikuvauksieni aikana ehdin tahattomasti tutustua. Koko kesä, joka viikonloppu, aamusta iltaan ja yöt päälle. Rankka, mutta superihana kesä.

Voisi kuvitella, että raskaan festarikesän jälkeen olisin vain kiitollinen ja onnellinen, kun festarikausi viimein on ohi. Täytyy toki myöntää, että hiukan kyllä väsytti ja väsyttää. Toisaalta vähän harmittaa. Festareista ehti tulla aika kiinteä osa elämää eikä siitä pois oppiminen tunnu käyvän ihan niin näppärästi.


Kanssani samoja festivaaleja kiersi myös Ivana Helsingin pop-up-kauppa. Ivana Helsinki on ollut minulle tärkeä vaatemerkki viimeistään siitä asti, kun ostin reilu vuosi sitten Heart of Gold -paljettitakin itselleni syntymäpäivälahjaksi. Ivana Helsingin myyntiteltasta tuli työreissujeni epävirallinen taukotila ja sateensuoja ja työntekijöistä parhaat työkaverini, joiden kanssa sai jakaa päivien mittaan kertyneet univajeet ja nälkäkiukut – ja toisaalta myös hauskat sattumukset ja työpäivien jälkeiset afterworkit. Teltan suojissa olen syönyt noin kolmetsadat makkaraperunat, fiilistellyt ysäridancea ja Jenni Vartiaista ja sovittanut toisesta myyntiteltasta sovitukseen lainattua VilleGalle-fanipaitaa.

Siksi ilahduinkin suuresti, kun kuulin Ivana Helsingin järjestävän syksyllä omat festarit! Superwood -festivaaleja juhlitaan lokakuussa Itä-Helsingissä Hotel Rantapuistossa. Superwood on superkiinnostava yhdistelmä ajankohtaista musiikkia, puhetta, kuvataidetta ja kasvisruokaa. Meren rannassa sijaitsevan hotellin ympäristöön syntyvä festivaali on varmasti täydellinen viikonloppuloma ja syksyn ankeuden karkottaja.


Ennakkotietojen perusteella Superwood tulee olemaan elämyksellisyydessään ainutkertainen. Hotellin auditorion lisäksi keikkoja kuulemma järjestetään niin nuotiolla kuin rantasaunassakin. Esiintyjälista koostuu erittäin kiinnostavista kotimaisista artisteista: ehdottomia must-see-nimiä ovat ainakin itselleni Uusi Fantasia, Mikko Joensuu ja Pykäri. Viihteen lisäksi Superwoodissa kuullaan puheenvuoroja feminismistä, rakkaudesta ja eläinten oikeuksista. Liian jäykkää tai vakavaa festaroinnista tuskin tulee, sillä koko alue on anniskelualuetta, joka mahdollistaa esitysten ja keskustelujen seuraamisen vaikka viinilasin kanssa.

On vain ja ainoastaan ihanaa päästä nauttimaan festaritunnelmasta vielä, kun luulee festarikauden auttamattomasti päättyneen. Niin sitä joskus saa elämässä ilahtua: luulee, että jokin on loppu, mutta sitten se ei olekaan loppu, vaan palaa luokse parhaiden puoliensa kanssa juuri kun sitä eniten kaipaat. Parasta ikinä, en malta odottaa.

Superwood siis 20.-22.10.2017 Hotel Rantapuistossa Itä-Helsingissä. Nähdään siellä!

Ja koska olette poikkeuksellisen ihania ja laatutietoisia lukijoita, sain teille alekoodin festarilippuihin! Alekoodilla ivana20 saatte syyskuun loppuun saakka -20% lipuista ostaessanne ne Tiketin nettikaupasta. Lisätietoa festareista ja ohjelmasta löytyy Superwoodin nettisivuilta.

 

You Might Also Like

2 kommenttia