Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Glitterit naamaan liukkarilla

Glitternistin glitterit ja Sultanin liukuvoide saatu blogin kautta Tiedättekö, millainen homo hukkaa vaseliinipurkkinsa juuri Pride-viiko...

Glitternistin glitterit ja Sultanin liukuvoide saatu blogin kautta

Tiedättekö, millainen homo hukkaa vaseliinipurkkinsa juuri Pride-viikolla?

No, AIKA HUONO HOMO.

Niin nimittäin kävi itselleni kesäkuussa Helsinki Prideillä. Ja vaseliinillehan olisi ollut Prideillä aivan yksiselitteinen ja itsestäänselvä tarve: glitterin kiinnittäminen iholle kulkuetta ja puistojuhlaa varten.

- Laita liukkaria, kuului neuvo paristakin suunnasta.

Suhtauduin neuvoon hiukan epäilevästi, mutta eipä hädän hetkellä muukaan auttanut. Ei muuta kuin adult toy boxia kaivelemaan. Muistin nimittäin saaneeni pressipäivien lahjakassissa liukkaria (jota nyt toki saattoi kyllä kotoani löytyä jo valmiiksikin). Löysin Sultanin ultra glide -voidetta, joka on vieläpä erityisen pitkävaikutteinen liukuvoide. Ajattelin pitkävaikutteisuuden olevan glitterin kiinnityksessä etu ja niin se taisi ollakin. En toisaalta ole testannut glitterin kiinnitystä lyhytvaikutteisemmilla versioilla, joten varmaksi en osaa sanoa.


Ei muuta, kuin levittelemään liukkaria naamaan. Vanupuikolla tökin Glitternistin glittereitä sekaan. Hyvin tarttuivat, asettuivat ja pysyivät vielä paikallaan läpi pitkän Pride-päivän. Vasta illalla, jo sänkyyn kellahdettuani muistin, että glitterit olisi ehkä hyvä poistaa, mikäli ei tahdo aamulla herätä glitter-räjähdyksen keskeltä. Tässä kohdassa liukkarinkäytön ylivertaisuus tuli iloisesti ilmi: liukkari lähti helposti pois oikeastaan heti veden kanssa kosketuksiin päästyään, toisin kuin vaseliini. Nopeaa ja vaivatonta! Kuvia Priden glitter-lookistani löytyy täältä.

Loppukesästä kävi sellainen vähän hävytön ja kiusallinen juttu, että kaulaani ilmestyi fritsu. Sen tekijä oli hiukan nolona ja häpeissään, sekä minun että itsensä vuoksi. Toiveikkaana hän ehdotti fritsun peittämistä.

Lamppu syttyi heti ja ryhdyin tuumasta toimeen. Mitään peitevoiteitahan en tietenkään löytänyt, joten päätin korostaa sitä, mitä en voinut häivyttää ja vetäistä kaulalle oikein reilut glitterit. Ihanaa luksusta arjen keskelle ja vieläpä ovelasti kaikenlaisia tuhmuuksiaan peitellen! Niin näkyvissä, mutta silti piilossa. Aika ovela kettu, vaikka itse sanonkin.You Might Also Like

1 kommenttia