Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Paluu tuben pariin

Tiedetään . Olen tehnyt tämän ehkä neljä kertaa aiemminkin: aloittanut tubettamisen. Aina se on kuitenkin jotenkin jäänyt, viimeksi viim...Tiedetään. Olen tehnyt tämän ehkä neljä kertaa aiemminkin: aloittanut tubettamisen. Aina se on kuitenkin jotenkin jäänyt, viimeksi viime keväänä. Viimeksi tubettaminen jäi kesken keväällä. Itseasiassa silloin oli tekeillä uskomaton videospektaakkeli muutosta Helsinkiin, pakkaamisesta, kriiseilystä, tuskailusta ja lopulta onnesta, kun Helsinki oli ensisilmäykseltä ihana. Kaikki matsqu, kuten tubettajat ja oikeastaan ihan kaikki matsqun kanssa tekemisissä olevat sanovat, on edelleen olemassa ja tallessa. Ehkä julkaisen videon siis myöhemmin!

Torstaina kuitenkin kuvasin tällaisen My day -videon! Kuvittelin tekeväni hyvinkin johdonmukaisen ja jonkinlaiseen lopputulokseen päätyvän videon, mutta jälkeenpäin huomaan, että niin ei tapahtunut. Kamerani on ihana ja rakastan kuvata sillä, mutta videoiden kuvaamisessa se ei ole erityisen hyvä. Jatkuvan tarkennuksen tilassa sen tarkennusmoottori hurisee ja tärisee niin, että ääni tallentuu videolle. Kamerasta puuttuu myös kääntyvä näyttö, joten itsensäkuvaaminen on vähän hankalaa. Ilta myös venyi ja oli niin hauska, että unohdin jotenkin kuvata mitään loppukaneettia.

Tämän tosi hyvän mainospuheen jälkeen voinkin sitten vain kertoa, että videon voi katsoa tästä tai tuosta alapuolelta! Muistakaa myös supskripee tää kanava.


You Might Also Like

0 kommenttia