Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Minna Parikka, laajenna kenkiesi kokovalikoimaa!

Viimeistään nyt on pakko siirtyä mielessään haaveilusta siihen pisteeseen, jossa heittäydytään lapsenomaisesti maahan. Itkeäkarjutaan vatsan...

Viimeistään nyt on pakko siirtyä mielessään haaveilusta siihen pisteeseen, jossa heittäydytään lapsenomaisesti maahan. Itkeäkarjutaan vatsanpohjasta saakka niin, että huolestuneimmat ovat valmiina ensiaputoimiin, kun huutaja alkaa muuttua sinertäväksi.

Nyt on nimittäin tosi kyseessä

Jos aiemmin kerroin haaveilevani Parikan puputossuista, niin nyt ei enää hiljaisesti haaveilla. Haluni, jopa tarpeeni, näille juuri bongaamilleni Parikoille on loputon ja kohtuuton. Juuri sellainen, että itkupotkuraivarit ovat hyvin lähellä.

Ensin ihailin näitä kenkiä Instagramissa, sitten näin ne sattumalta ohimennen Minna Parikan näyteikkunassa Aleksanterinkadulla Helsingissä. Livenä ne olivat yhtä ihastuttavat, elleivät jopa ihastuttavammat, kuin kuvissa.

Katsokaa nyt:


Minna Parikan Over the Rainbow Silvereissä on huikean korkeat platform-korot, sateenkaariraidoituksella. Koot eivät tietenkään riitä minun jaloilleni, mutta se ei estä minua uikuttamasta surkeasti kenkien perään. Aivan sama tragedia kuin lapsuudessa: koot olisivat ehkä riittäneet, mutta spaissarihenkiset korokepohjakengät eivät muuten olleet sopivat pojalle. Nyt estävä tekijä on tossun (tai siis jalan) koko.

Sateenkaaret ovat Parikan uutuusjalkineissa vahvasti esillä muutenkin. En tiedä, onko näissä mitään varsinaista sateenkaariagendaa taustalla (toisin kuin vaikka Niken sateenkaaritossuissa, jotka tosin myytiin loppuun välittömästi), mutta on toisaalta ilmiselvää, millainen asiakaskunta kiinnittää sateenkaareviin tuotteisiin huomionsa.


Nyt vain kyynelsilmin jään toivomaan ja odottamaan, että Minna Parikka ymmärtää kenties piileskelevän, mutta olemassaolevan suurijalkaisen joukon, joka haluaa niinikään nauttia maailman hienoimmista kengistä. Pupukorvaisia Bunny Sneakseja löytyy myös isoissa koissa, mutta valitettavan tylsinä: mustina ja valkoisina. On huutava vääryys, että miehiä tai muuten suurijalkaisia näin estetään käyttämästä jumalaisen hienoja kenkiä. Uskallan väittää, että tarjonta loisi kengille äkkiä kysynnän. Olen siitä elävä esimerkki.

Vaan eipä taida auttaa itku markkinoilla, on tyydyttävä tylsempiin tossuihin. Pienijalkaisemmat Parikan ystävät voivat tutustua valikoimiin tarkemmin Parikan nettikaupassa.

You Might Also Like

7 kommenttia

 1. Vuosikausia olen lähettänyt palautetta Parikalle, ei auta itkut kun on jalka kokoa 42 ja haluaisi kauniita korkokenkiä. Ei mahdu Parikan "42" kuin yhdestä mallista, eikä tuotakaan kokoa ole kuin harvasta mallista. Yyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän myös monia naisoletettuja, jotka kärsivät samasta ongelmasta ihan halvempien markettitossujenkin osalta. Kun kokoja ei vain ole. Typerää!

   Poista
 2. Kyllä sun olis ihan pakko saada noi. Toivotaan, että Minna kuulee toiveesi 💕

  VastaaPoista
 3. Täällä samaa mieltä oleva naispuolinen henkilö! Kengänkoko on 42-42, ja vaikka sainkin koossa 42 toivomani Parikan punaiset sydänklassikot, olisi kiva, jos isoja kokoja olisi tarjolla joka kengästä. Monissa heidän malleissaan 42 on nimittäin liian pieni... Nyt puhun siis ennen kaikkea naisen näkökulmasta, kun ruikutan korkokengistä, mutta sama ilmiö tuli eteeni Adidaksen Superstareissa: niitä ei tehdä isoja kokoja kokovalkoisina! Mielestäni kokovalkoinen ei ole mitenkään niin ylifeminiininen, ettei siitä voisi tehdä isompia kokoja! Kenkäteollisuus saisi herätä kokojen kohdalla kahteen asiaan: 1. Naisen kenkä voi olla jopa niin "jättimäisen suuri" kuin 43! Ajatelkaa! 2. Lajittelu "miesten kenkiin" ja "naisten kenkiin" alkaa etenkin tennareissa olla aika fossiilista. Eiköhän herätä vuoteen 2017, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, juuri näin! Täysin typerä ilmiö, johon ei oikeasti taida olla mitään järkevää perustelua.

   Poista
 4. AH, jos lompakon nyörit eivät olisi niin perhanan tiukalla ja jos mieheni olisi edes viisi senttiä pidempi, laittaisin nuo tilaukseen salamannopeasti D: Itse kun olen mekein 180 senttinen ja ukko on muutaman sentin lyhyempi, voitaisiin näyttää näiden kanssa vielä koomisemmalta yhdistelmältä. (Vaikkei siinä mitään pahaa ole, että pariskunnasta nainen on PALJON miestä pidempi. En vain halua tuntea itseäni goljatiksi :D)

  VastaaPoista
 5. Hei! Ostin juuri korkokengät Aleksanterikadun liikkeestä koossa 43! Sydänmalleja kuulemma pyritään pitämään valikoimassa muutamassa värissä myös koossa 43. I-ha-naa!!!

  VastaaPoista