Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kaken nahkahaalaria haistelemassa (eli TOM-leffan kulissien takana)

Siis ai kauheeta , tajusin vasta viime viikkoisellaa Turun matkailun pressimatkalla unohtaneeni tyystin yhden (tai siis varmasti useammankin...

Siis ai kauheeta, tajusin vasta viime viikkoisellaa Turun matkailun pressimatkalla unohtaneeni tyystin yhden (tai siis varmasti useammankin) vinkkaamisen arvoisen retkikohteen, jonka uskon kiinnostavan teitä!

Turun Logomossa on nimittäin ollut nähtävillä jo jonkin aikaa näyttely, joka päästää kävijänsä Tom of Finland -elokuvan kulissien taakse. Behind the Scenes: Tom of Finland Movie -näyttelystä löytyy elokuvan rekvisiittaa, puvustusta, lavastusta, making of -valokuvia sekä videohaastatteluita.


Olin itseasiassa katsomassa näyttelyä jo helmikuussa, yhdistetyissä leffan Turun ensi-illassa ja näyttelyn avajaisissa. Tapasin avajaisissa Jasper Pääkkösen, minkä seurauksena ehkä menin sillä lailla jotenkin ns. tiloihin, että unohdin koko näyttelyn ja siitä kirjoittamisen. Nyt kävin näyttelyssä toistamiseen ja onneksi muistin jopa kirjoittaa kokemastani.

Näkemykseni itse elokuvasta ei ole muuttunut, mutta elokuvien tekeminen ja juuri tällainen kulissien takaisiin asioihin tutustuminen on ollut minusta aina hyvin kiehtovaa. Samalla tavalla katson suurella innolla esimerkiksi vähän paskempienkin bändien kiertuedokumentteja. Lopputulos ei välttämättä niinkään kiinnosta, vaan se, mitä kaikkea lopputuloksen eteen tehdään ja ennen kaikkea miten.


Erityisen kiva oli päästä haistelemaan Kaken rooliasua  näkemään rooliasuja ja muuta rekvisiittaa läheltä.

Näyttely on tosiaan ollut Logomolla auki jo jonkin aikaa, helmikuun lopusta. Aukiolopäiviä on kuitenkin yhä reippaasti, sillä näyttely on avoinna 13. elokuuta saakka.Pääsyliput ja aukioloajat löytyvät täältä.

You Might Also Like

0 kommenttia