Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vie mut heiluvaan Tallinnanlauttaan

 Hiulihei miten hauskaa! Aiemmin kirjoitin lähteväni jouluksi Malagaan , mutta hauskasti sain vielä toisenkin reissun tähän Malagan matkaa...

 Hiulihei miten hauskaa!

Aiemmin kirjoitin lähteväni jouluksi Malagaan, mutta hauskasti sain vielä toisenkin reissun tähän Malagan matkaa edeltävään aikaan! Vaikka niinhän sitä sanotaan, että elämä itsessäänkin on matka. Ja matkapuhelinta pitäisi siksi oikeastaan kutsua elämäpuhelimeksi.

No niin, palataas takaisin juoneen.

Sillee tavallaan ei tarvitse liikaa jännittyä tai pidätellä hengitystään, sillä matkakohde on niinkin eksoottinen ja kaukainen kuin Tallinna.

Tallinnaan liittyy esimerkiksi menestykseni en ole koskaan -pelissä. En ole nimittäin koskaan ennen käynyt Tallinnassa. Kyllä, olen suunnilleen viimeinen suomalainen, joka ei ole käynyt Tallinnassa. Olen kuullut, että monet suomalaislapset viedään ensimmäiselle Tallinnanmatkalleen jo matkalla synnytyssairaalasta kotiin.

Uskottavuuteni oikeastaan ihan kaikessa tosin varmaan romahtaa tämän kokemattomuuspaljastuksen myötä. Ihminen, joka on asiantuntija kaikilla elämän osa-alueilla, käymättä Tallinnassa. Ei ole mahdollista, minulle on epäuskoisesti tuhahdellen sanottu.

Olen myös etukäteen sarkastisesti naureskellut sille, kuinka varmaan vietän koko vuorokauden reissun Super-Alkossa. Että tuskinpa tulee käytyä. Sitten saavuin tänne Helsinkiin ystävieni luokse, jotka kertoivat, että ovat järjestäneet meille autokuljetuksen satamasta kotiin, että saadaan tuliaisjuomat kuljetettua.


Todellisuudessa odotan vaan sellaista leppoisaa käyskentelyä, drinksuille piipahtelua, syömistä, jouluista pikkupakkasta ja Tallinnanlautalla olisi ihana kuulla jotain kiusallista tanssibändiä. Mutta ihan vähän vaan. 

Ohjelmassa on tiettävästi paljon muutakin kuin Super-Alkoa, mutta näistä en osaa kertoa mitään, sillä en tunnetusti tiedä näistä mitään. Uskon kuitenkin, että tulee hauska piipahdus!

Vie mut heiluvaan Tallinnanlauttaan!

You Might Also Like

0 kommenttia