Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Turku ihanasti päälläni

Snapchatissani ja muissa somekanavissani on vilahdellut päälläni Turku-college. Olen kuitenkin vuosien varrella, varsinkin viimeisen vuoden ...

Snapchatissani ja muissa somekanavissani on vilahdellut päälläni Turku-college. Olen kuitenkin vuosien varrella, varsinkin viimeisen vuoden aikana, käyttänyt herraties millaisia hinttapulirytkyjä, mutta yllätyksekseni tämä Turku-college on ollut se, josta ihmiset kyselevät ja ovat kiinnostuneita. Se on kiinnittänyt huomiota kaupungilla ja kekkereissä, Helsingissä ja maakunnissa ja noissa jo mainituissa somekanavissani. En muista, että mikään itseeni liittyvä olisi kiinnostanut niin paljoa. Mutta hyvä toki, että edes jokin.

Vaikka eipä sillä, paita on ihana! Erityisesti rakastan paidan tekstiä, joka ei siis ole mikään printti, vaan sellaista ikään kuin froteepyyhemäistä ompelusta. Vaikea selittää, en tiedä onko tälle edes mitään oikeaa nimeä. Hauska ja hyvin siliteltävä se kuitenkin on.


 Koska kyselijöitä on riittänyt, niin ajattelin tiedottaa lopullekin kansalle yksityiskohdat ja speksit paidastani ja siitä kuinka sen voi saada. Itseasiassa tämä postaus piti tehdä jo lokakuussa, jolloin kuvasin nämä kuvatkin, mutta sitten se jossain elämänmyrskyssä tai blogikohussa unohtui. Tänään kaivelin arkistojani ja löysin nämä (ja sata muuta kuvaa, jotka olen aikonut tunkea johonkin postaukseen). Laitetaan siis eetteriin!

Kuten monet ovat jo kuulleetkin, kyseessä on R-Collectionin paita. Turku ei suinkaan ole ainoa malliston kaupunkipaita, vaan useampaa muutakin löytyy. Sain oman paitani lahjaksi ihanasta PUF Design Marketista aiemmin syksyllä ja on se vaan ollut käytössäkin. Viimeksi PUFissa piipahtaessani kuulin, että paidat kuulemma vähän muuttuvat erien mukaan. Oma paitani on ensimmäistä erää, uusi erä on kuulemma tulossa PUFiinkin.

Siinä jutustellessani vitsailinkin, että paitaa täytynee alkaa käyttää hyvin varovasti ja säästeliäästi ja pesettää hienopesussa pesulassa. Ettei ensimmäisen erän paita, joka epäilemättä tulee olemaan vielä jonain päivänä suuri keräilyharvinaisuus, vain kulahda ennen aikojaan. Että niin kauan kuin paita kestää, kestää myös Turku-rakkauteni.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Kuvan ja kuvauksen perusteella veikkaisin, että Turku lienee brodeerattu paitaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis tavallaan joo! Tai voi tietysti olla, tätä totakin kutsutaan brodeeraukseksi, mutta teksti on siis sellaista pörröistä, vähän kuin froteepyyhettä! Ei siis sellaista sileää lankaa, kuten brodeerauksissa yleensä.

      Poista