Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lipun lunastin ja lennän etelään

Kuten olen moneen pitkin syksyä ja vuotta kirjoitellutkin, niin nyt on ollut uuvuttavaa ja rankkaa. Varsinkin loppusyksystä ja vuodesta tuli...

Kuten olen moneen pitkin syksyä ja vuotta kirjoitellutkin, niin nyt on ollut uuvuttavaa ja rankkaa. Varsinkin loppusyksystä ja vuodesta tuli paljon rankempi mitä kuvittelin.

Siksi joulua ja loppuvuotta onkin odottanut ihan uudella innolla. Ei pelkästään joulun tai loman vuoksi, vaan siksi, että on ihan todella ollut kunnon loman tarpeessa.

Siksi onkin ollut siunaus, että joulunviettopaikka lyötiin lukkoon jo kesällä. Ja siihen paikkavalintaan vaikutti yksi hyvinkin itsestäänselvä artisti, yhdellä hyvinkin itsestäänselvällä biisillä.


Ja se biisi on kyllä toiminut varavirtalähteenä pitkin syksyä. Enää kaks kuukautta lähtöön, biisi täysille ja minidisco pystyyn. Enää kuukausi lähtöön, biisi repeatilla täysille ja minidisco pystyyn. Enää kaks viikkoa, eikä biisiä oikeastaan kannata välillä enää sammuttaa, kun sitä kuuntelee kaiken aikaa.

Sillä.....

Tunkkinne pitäkää hei, malja nousee vapaudelle
Nyt tai ei koskaan, beibe, aurinkoon
Lipun lunastin ja lennän etelään, lennän etelään
Tarpeekseni saanut oon 
Synkästä ja lennän etelään, lennän etelään
Meen Malagaan tai mihin vaan
Elämän kevääseen


Jep. Kyllä. Oikein arvattu. Vietän seurueineni joulun Malagassa. Olen innoissani, olen ollut jo hyvin pitkään. Alunperin ajatus Malagasta oli vähän sellainen vitsi, jota en osannut ajatella todeksi, ennen kuin muu seurue lähetti Whatsappissa paljon puhuvat ruutukaappaukset Helsinki-Malaga-lentojenvarauksesta saatetekstillä käyks nää päivät.


Viime joulu Gdanskissa oli ihana, joten ei ole epäilystäkään, etteikö joulu Malagassa samalla seurueella olisi yhtä erinomainen tai jopa parempi.

Palaan näihin Malagan ihmeisiin vielä lähempänä ja aivan varmasti myös reissun jälkeen lukuisia kertoja. Mutta tämä tällaisena väli-ilmoituksena. Joulu ja loma todella tulevat! En voi uskoa tätä!
Postauksen kuvat jotakin niinkin jännittävää kuin Aboa Vetus & Ars Novan sisäpihan suihkulähde ja ylellinen wc-tila viime elokuulta. On niissä vähän etelän tunnelmaa.


You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Terveisiä Malagasta! Varaa lämmintä ja vettä kestävää päälle, on kylmä ja inhottava, eikä vastaavia tulvia ole nähty moneen vuoteen. Näkemisen arvoinen paikka kyllä säästä huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huh, voi kamala! Olin kyllä kuullut ja lukenut, että on sateista, mutta nämä tulvat ja tuhot oli menneet ihan ohi... Onneksi lähtöön on vielä kuitenkin melkein pari viikkoa, tilanne ehtii ehkä rauhoittua vielä.

   Poista
 2. Tuli biisin sanoista mieleen tama: https://www.youtube.com/watch?v=i1kDDxbfYEM
  Ei ollu sama biisi. :) Hauskaa lomaa!

  VastaaPoista