Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

I wanna wish you a Merry Christmas from the heart of my bottom

Hei rakkaat ja toki myös vihamielisemmät lukijat, I Wanna Wish You A Merry Christmas  From the Heart Of My Bottom! Tätä joulua viet...

Hei rakkaat ja toki myös vihamielisemmät lukijat,

I Wanna Wish You A Merry Christmas 
From the Heart Of My Bottom!

Tätä joulua vietetään tosiaan Espanjassa. Ei siis minkäänlaista hulluutta, sekoilua, kriiseilyä tai kaoottisuutta. Suunnitelmissa on vain se, että joulupäivän aamiainen katetaan laajamittaisesti terassille. Huomiselle laadittiin lista syötävistä asioista, nyt ne pitää vain ostaa ja valmistaa. Ei rosolleja tai sinappihuntuja, sen sijaan juustoja, suklaata, sipsejä ja ilmakuivattua kinkkua kyllä. Ja sitä, että voi vaan kölliä ja lölliä, lukea ja syöpötellä ja hiippailla. 

Reissulla olen värvännyt seurueen 11-vuotiaan viralliseksi kuvaajakseni. Vastuullisena työnantajana olen toki myös kouluttanut ja opastanut työvoimaani ja se on tuottanut uskomattoman nopeasti tulosta. Näin ihanan joulupotretin kuvaajani nappasi minusta tänään rannalla auringon laskun aikoihin.


Sarjassa on sata muutakin ihanaa kuvaa, säästelen niitä myöhemmäksi ja räjäytän tajuntanne uskomattomalla kuvasarjalla kun sitä vähiten odotatte. Ehkä yhdistän kuvat johonkin tärkeään ja vakavaan yhteiskunnalliseen kirjoitukseen herättääkseni samalla keskustelua siitä, voiko ihminen olla samaan aikaan sekä älykäs että aivan ta-juttt-ttoman sexy.

No niiin, meinasi lähteä taas suuren saarnan puolelle. Tämän piti olla nopea ja kevyt joulutervehdys, ei mikään saarna, mutta jos olette saarnaa vailla, niin lukekaa Elina Knihtilän joulusaarna. On se vaan komeeta, kun Elina Knihtilä tekee mitä hyvänsä.

You Might Also Like

0 kommenttia