Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vuoden hiekkispoika

Kuten eilisessä postauksessa lupasin, palaan vielä tänään fiilistelemään viikonlopun Varjoawardseissa saamaani palkintoa. Instagramin puole...


Kuten eilisessä postauksessa lupasin, palaan vielä tänään fiilistelemään viikonlopun Varjoawardseissa saamaani palkintoa. Instagramin puolella jo paljastinkin tittelini ja saamani diplomin, mutta merkittäköön tämä juhlahetki myös tänne blogin puolelle, tulevaisuuden historiantutkijoiden ihmeteltäväksi ja muuten vain muistiin.

Sain siis Vuoden hiekkapoikapillu -palkinnon, enkä kyllä parempaa palkintoa olisi kyllä uskaltanut edes toivoa! Taannoisen Lidl-mainoskohun esiinnostamisesta sain elämäni ihkaensimmäiset ns. hiekkissyytökset, joista ensimmäinen oli vieläpä hauskasti sanaleikitty muotoon "hiekkaa poikapillussa". Tämä oli hauskimpia näkemiäni kommentteja ehkä ikinä, ja olemmekin blogikollegojen kanssa iloinneet tästä legendaarisesta kommentista monesti. Se myös saattoi näkyä tässä saamassani kunnianosoituksessa.


Ylipäätään on upeaa saada tällä alalla ihan julkisesti tunnustusta, vieläpä kollegoilta! Hiekkapoikapillu on suomalaisessa kulttuurissa vielä sen verran uusi juttu, että suuri yleisö ei sitä vielä tunne, saatika palkinnoin tunnusta. Toisin on muualla maailmassa, jossa erilaiset imaginäärisen hiekan aiheuttamat hiertymät elimissä on laajalti tunnettu yhteiskunnallisen vaikuttamisen muoto sukupuoleen katsomatta. Uskon ja toivon, että varsinkin saamani palkinnon myötä tämä vaikuttamisen tapa tulee laajemman yleisön tietoisuuteen.

Lämmin kiitos siis kaikille! Niin valitsijaraadille kuin kaikille teille, jotka olette olleet tekemässä palkinnon mahdolliseksi!

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Nyt kun oot
    Vuoden hiekkispoikapillu (??) saanen kysyä mielipidettä siihen että Bono on Glamour lehden ehdokas vuoden naiseksi?

    VastaaPoista
  2. Asenne <3 Ylpeenä tosiaan pitää tollaset leimailut kantaa. Harvoin käytän kateus-korttia mut nyt sanon että ne on kateellisia - vähintään tietämättään - jotka ei kehtaa itse vastustaa paskaa menoa ja nimittelevät muita yliherkiksi. Hiekkislippu korkeella!

    VastaaPoista