Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Vähän salaa mielessäni" eli tunnelmia Blog Awardseista

Tsih, niin vain kauan odotetut Blog Awardsit olivat ja menivät! Ja menivät yhdessä hujauksessa, niin kuin hauskat juhlat aina. Tänä vuonn...

Tsih, niin vain kauan odotetut Blog Awardsit olivat ja menivät! Ja menivät yhdessä hujauksessa, niin kuin hauskat juhlat aina.

Tänä vuonna gaalaan pukeutuminen tuotti suurta päänvaivaa, mutta lopulta päädyin luottoasuuni, blogissa jo nähtyyn Ivana Helsingin paljettitakkiin. Se oli hyvä, se herätti suurta ihailua ja kiinnostusta. Onnistuminen oikeastaan näkyi jo metrossa matkalla gaalan etkoille. Voitteko nimittäin kuvitella, jopa stadilaiset metrossa tuijottivat estottomasti takinliepeiden alta pilkottavia paljetteja ja villisti kiharaa tukkaani.


Juhlat olivat tänäkin vuonna ensiluokkaiset ja hienot, valittamista ei ole oikeastaan muusta kuin siitä, että juomaa ja juomavaihtoehtoja oli liikaa.

Ja kun sanon, että viinaa oli liikaa, niin tarkoitan tietysti sitä, etten ehtinyt millään maistaa kaikkia juomalaatuja. En nimittäin mitenkään ehtinyt tai kyennyt maistelemaan kaikkia haluamiani drinksuja. Ja loppuillasta joinkin vain vitamiinivettä (ja pakkasin niitä 8 pulloa käsilaukkuuni kotiin lähtiessä).

Se ei tosin todennäköisesti näkynyt missään, juhlatuuli oli silti nimittäin aika navakka. Jostain syystä näimme erään mammabloggarin kanssa tarpeelliseksi napata esimerkiksi ihan omat viinipullot tarjoilupöydästä mukaamme. Todennäköisyys ilmaisen viinan loppumiselle oli ihan hirveän suuri, joten varotoimenpide oli järkevä not.

Allaolevassa kuvassa näymme erään mammabloggarin (niin joo, turha jättää nimeä mainitsematta jos kuitenkin laittaa kuvan, Valeäiti-Hanne se oli) kanssa nauttimassa ryöstösaaliistamme palkintogaalassa. Hieno tilaisuus, kertakaikkiaan.


Hirveän moni tyyppi jäi juttelematta ja moikkaamatta, tuntui että hirveästi aikaa meni vain niinku johonkin, en edes tiedä mihin.

Pääasiassa muistan vain jotenkin vähän mielessäni salaa kihertäneeni huvittuneen ihastuneena kaikille näille nuorille, uuden sukupolven tubettajapojille. Niin söpöjä ja herttaisia kaikki, en kestä!

Toisaalta ihmisen, joka tulkitsee kutsun tumma puku-pukukoodin värikkääksi paljettitakiksi, ei ehkä kannattaisi kuvitella tehneensä jotain vähän mielessään.

Tai mites toi eturivissä Arttu Lindemania ja Jaakko Parkkalia fiilistelevä paljettitakkinen herrasmies, näyttääkö olevan yhtään salaa vähän mielessään?


Kuvat: A-lehdet Oy / Paula Virta ja Petri Mulari

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Ahahahaha nimetön mammabloggaaja ei sattuneesta syystä muistanut yllämainittua nerokasta kikka kolmosta :D hirveen kätevä temppu kun kuitenkin sitä viinaa ei ollut (oli) yhtään liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyl tosi kätevä! Niin smoothisti napattiin pullot kainaloon!

   Poista
 2. Ihanat bileet. Itse vedän nämä aina selvinpäin, eikä kukaan edes tajua etten juo :)
  Oli kiva taas nähdä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivaa, sekä bileet että nähdä! Eiköhän me taas jossain törmäillä :).

   Poista