Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Alkuviikon lepää ja maatuu, niin perjantaina voi gaalajuomaämpäriin kaatuu

Tiukasti tarkkaileva ihminen on ehkä huomannut, että blogi on ollut nyt vähän vaisu. Näin joskus yliopistonmäellä olevan puutalon takapiha...

Tiukasti tarkkaileva ihminen on ehkä huomannut, että blogi on ollut nyt vähän vaisu.

Näin joskus yliopistonmäellä olevan puutalon takapihalla kompostin, jonka päälle oli pystytetty kyltti.

Kyltissä luki

"Lepään ja maadun. Älä käytä."

Olen itse ollut vähän kuin komposti. Levännyt ja maatunut enkä ole soveltunut käyttöön. Ihme muuten, ettei vastaavaa ole tiettävästi kirjoitettu hautakiviin tai kuolinilmoituksiin.


Mutta se komposteista, lepäämisistä ja kuolemisista, tänään eletään! Tänään suuntaan Helsinkiin, jossa kuten sanottua on The Blog Awards Finland 2016 -gaala.

Asusuunnitteluni jäi viime tinkaan, ei siis ole yhteistyömallistoa, saatua kolttua eikä edes showroomilta lainattua. Ihan omalla vanhalla rytkyllä mennään. Mut jos joku palavasti haluaa nähdä minut juhla-asussaan, niin saa kontaktoida, luvassa on nimittäin vielä myöhemmin syksyllä se toinen blogigaala, johon en jostain syystä saanut kutsua, mutta luovana sosiaalikiipijänä tottakai etsin heti jonkun, jolla on avecillinen kutsu. Ette te minusta niin helpolla pääse! Ja kun sanon niin helpolla, tarkoitan millään.


No niin juu, mennääs taas. Ihanaa joka tapauksessa päästä vähän tuulettumaan ja nähdä kaikki bloggers from another mothers. Puhumattakaan siitä, kuinka palavasti kaikki haluavat nähdä minut. 

Tulee ihana ilta, pistäkää Snapchat-tilini (@tamankylanhomo) seurantaan mikäli haluatte pysyä kärryillä! Akkuni luultavimmin toki loppuu ennen alkumaljoja, eli ette näe mitään, mutta ainakin seuraatte minua ja voitte sitten katsoa kun köllötän kotona sängyssä.

Ensi viikolla olen ihan kuulkaas syyslomalla eli perioditauolla eli tenttiviikolla. Silloin on aikaa blogistin tehtäville enkä muuta teekään kuin näpytä iloksenne! Tulee kirja-arvioo, fanityttöilyy, yhteiskuntakritiikkii, asukuvaa, kaikkee pitää tulla ja olla!Malttakaa odottaa tai kärvistelkää odotuksen kirveltävissä kelirikoissa.

Herkkuu viikonloppuu beibsut!


You Might Also Like

0 kommenttia