Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Save Syria -tukikonsertti

Useampi ihminen närkästyneenä valitteli eilisen Lidl-postaukseni yhteydessä sitä, että eikö suurempia ongelmia ole. Tällainen hiljentämisy...

Useampi ihminen närkästyneenä valitteli eilisen Lidl-postaukseni yhteydessä sitä, että eikö suurempia ongelmia ole.

Tällainen hiljentämisyritys on mielestäni aina täysin typerä, sillä aina löytyy suurempia ongelmia, joiden perusteella pienemmästä ongelmasta ei pitäisi puhua. Ja ylipäätään jos ongelmasi on toisen ongelman pienuus, voit hyvin itse hankkiutua ratkomaan niitä itsellesi tärkeitä, suurempia ongelmia.

Mutta sinänsä kommentoijat olivat kyllä täysin oikeassa, on suurempiakin ongelmia, ja nyt aion ottaa niitä esille!

Yksi sellainen, kiistatta suuri ongelma, on Syyrian sota.

"Syyrian julma sisällissota on kestänyt jo yli viisi vuotta. Sen aikana on kuollut yli 430 000 ihmistä. Yli puolet Syyrian väestöstä on joutunut pakenemaan kodeistaan Syyrian sisällä tai sen rajojen ulkopuolelle."

Ja se onkin ongelma, johon ei juuri voi vaikuttaa bloggaamalla tai somettamalla. Ylipäätään kokee herkästi voimattomuutta ja neuvottomuutta sen edessä, ettei voi tehdä mitään.

Paitsi että voi, hyvinkin helpoilla ja pienillä asioilla.


Ainakin yksi helppo ja jopa mukava tapa on (vaikka tuntuukin typerältä kirjoittaa auttamisen mukavuudesta tällaisen hirveyden keskellä).

 Huomenna maanantaina, 24.10., järjestetään Helsingissä The Circuksessa Save Syria -tukikonsertti. Ja se auttamistapa on tietysti tukikonserttiin osallistuminen.

Konsertissa esiintyy pitkä lista huippumuusikoita, kuten Maija Vilkkumaa, Vuokko Hovatta, Erin, Scandinavian Music Group sekä Tuure Kilpeläinen. Kaikki konsertin esiintyjät esiintyvät luonnollisesti korvauksetta.

Lisätietoa konsertista FB-tapahtumassa.

Liput konserttiin maksavat ennakkoon 11,5 euroa, ovelta 13 euroa. Kaikki konsertin tuotot menevät sodan keskellä kamppailevien syyrialaisten tueksi ulkoministeriön kumppanuusohjelmassa mukana olevien avustusjärjestöjen kautta. 

Kaikki suinkin paikalle kykenevät, tulkaa siis paikalle. Minäkin olen siellä, vaikka sillä ei tässä asiassa mitään merkitystä olekaan.

You Might Also Like

0 kommenttia