Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yliopiston uutta vessaa voi käyttää jopa mytologinen jumalhahmo

Turun yliopiston opiskelijoiden elämänlaatu kasvoi tänä syksynä kohisten, kun opiskelijaravintola Assarin ullakon remontti valmistui. Remo...

Turun yliopiston opiskelijoiden elämänlaatu kasvoi tänä syksynä kohisten, kun opiskelijaravintola Assarin ullakon remontti valmistui.

Remontin myötä ravintolaan saatiin myös melkoisen hulppeat uudet saniteettitilat. Yksi uusista vessoista oli hienosti merkitty sukupuolineutraaliksi. Tarkoitus oli selvästi hyvä, mutta merkintätavaksi oli valikoitunut hieman tökerösti sekä miestä että naista kuvaavat hahmot. Toteutuksesta ilmeisesti tuli palautetta, sillä kyltti vaihdettiin hiljattain uuteen.

Uusi kyltti ilmaisee, että "all gender restroom, anyone can use this restroom, regardless of gender identify or expression". Nyt vaikuttaa hyvältä!

Kyltissä oli kuvattuna nainen, mies, sekä jonkinlaiseen vinoonleikattuun mekkoon pukeutunut hahmo. Näiden lisäksi kuvassa on myös pyörätuolilla liikkuva henkilö, kaksipäinen mies, yksisarvinen, robotti, vauva, kissa sekä ilmeisesti Cthulhu. Mikä uskomaton vessa! Tunnelma varmaan kuin niillä hurjimmilla berliiniläisklubeilla, joista olen kuullut.


Vessaa voivat siis käyttää myös:

- Liikuntarajoitteiset - paitsi etteivät voi. Vessa ei ole invavessa.

- Yksisarviset - paitsi en ole kyllä tästäkään varma. Yksisarvisen ulosteissa on tunnetusti glitteriä, joka on mikromuovia, joka ajautuu vesistöihin ja sitä kautta ties minne aiheuttamaan arvaamatonta tuhoa. Yksisarvisten saniteettitilat tarvitsevat siis aivan omat yksilölliset viemäröintinsä, joita tuskin on Assarin ullakolla tehty.

- Robotit - robotisaatio edistyy, robotit kehittyvät ja ovat jo hyvin inhimillisiä. Mutta eikö robottien idea ikään kuin ole siinä, etteivät ne ole kuitenkaan liiallisissa määrin ihmisen kaltaisia? Robottien kehitys seis, ollaan jo liian pitkällä.

- Vauvat - Vauvojen huomioiminen on oikein hyvä, hyvistä lastenhoitohuoneista syntyy menestystarinoita, kuten esimerkiksi Ikeassa varmasti tiedetään. Harmi vain, ettei Assarin ullakon uudessa vessassa ole lastenhoitohuonepalveluita.

- Kissat -En ole käynyt katsomassa, mutta epäilen, että vessasta ei löydy hiekkalaatikkoa.

- Cthulhu - Huomaavaista, mutta en usko hänen käyttävän uusittuja ja moderneja saniteettitiloja. Sen sijaan Assarin vanhoissa, ihan luokattoman kamalissa vessoissa tämä mytologinen jumalolento ihan varmasti viihtyy.

Helpoimmalla tässä maailmassa varmasti olisi päästy, jos mitään uusia vessoja vääränlaisine kyltteineen ei olisi tullut. Kukaan ei kävisi myöskään luokattoman kamalissa vanhoissa vessoissa, jolloin kenellekään ei aiheutuisi minkäänlaisia tunteita siitä, millaiset kyltit vessoissa on. Kun kukaan ei olisi niitä näkemässä.

Nyttemmin tämäkin kyltti on jonkun aktiivisen kansalaisen toimesta jo poistettu. Jäämme odottamaan seuraavia kylttejä ja lappuja.

Lisäys:
Ja heti on tilanne muuttunut! Äsken Assarilla vieraillessani kaikkien vessojen sukupuolittavat kyltit oli muutettu pelkiksi WC-kylteiksi. Myös oikeasti invavessa näyttää Assarilta löytyvän, nyt kun asiaa tarkastelin. Ei tosin tuon ylläolevan kyltin oven takaa.

You Might Also Like

0 kommenttia