Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

65 000

Huh ja puuh, sanattomaksi vetää. Kuten aika moni teistä varmaan on lukenutkin, kirjoitin keskiviikko-iltana Sanni-kohusta ja siitä, mikä k...

Huh ja puuh, sanattomaksi vetää.

Kuten aika moni teistä varmaan on lukenutkin, kirjoitin keskiviikko-iltana Sanni-kohusta ja siitä, mikä kohussa itseäni vituttaa.

Vuosien saatossa on tullut kirjoiteltua kaikenlaista, tietoista provosointiakin, politiikasta ja yhteiskunnasta ja kulttuurista ja seksistä ja ties mistä. Kirjoitukset ovat toki levinneet ihan kivasti, saaneet kiitosta ja herättäneet keskustelua. Kokemuksesta tiedän, mikä toimii ja mikä ihmisiä herättelee. Tiesin myös eilen Sanni-kohusta kirjoittaessani, että aihe varmasti kiinnostaa ja tuo varmasti ihan kivasti kävijöitä blogiin.

Mutta ei saatana. Keskiviikon ja perjantai-illan välisenä aikana blogissa on käynyt melkein 65 000 yksittäistä ihmistä. 65 000. Tämän kylän homopojan FB-sivun julkaisu on tavoittanut 205 000 henkilöä.

Etukäteen ajattelin, että jos nyt vaikka 4 000 kävijää lukisi, niin kannatti jo kirjoittaa. Näköjään kannatti.


Täytyy nyt vielä erikseen sanoa, että Sanni-kohusta kirjoittamani postaus on ihan ehdottomasti ja kiistattomasti ja epäilyksettä bloggarin urani luetuin ja jaetuin postaus. Se on tavallaan huvittavaa, kun olen kuitenkin kirjoittanut paljon vakavammista ja tärkeämmistäkin asioista. Vaikka pop-musiikki, siitä tehtävät videot ja niiden herättämä keskustelu heijastelevatkin aikaamme ja elämäämme, on tässä maailmassa silti aika paljon tärkeämpiäkin asioita. Siksi suosio yllätti.

Että juu, ei tässä muutaku että toivon että kaikki postauksen lukeneet jäävät blogini vakiolukijoiksi ja käyvät blogissa vaikka kerran viikossa. Pari kertaa kuussakin on ihan hyvä, jos ei ihan joka viikko ehdi.

Kuvassa nautin lasillisesta torstai-iltana Taiteiden yössä, tänään lähden laivalle pyörimään diskolattialle. Ihanaa lauantaita, ystävät hyvät!

You Might Also Like

1 kommenttia