Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kahvit karhujen syleilyssä Bear Park Cafessa

Tein sen viimeinkin! Piipahdin Bear Park Cafeen! Olen Helsingin vierailuillani pyörinyt Kallion kulmilla verrattain paljon. Silti en ollut...

Tein sen viimeinkin! Piipahdin Bear Park Cafeen!

Olen Helsingin vierailuillani pyörinyt Kallion kulmilla verrattain paljon. Silti en ollut ikinä tullut piipahtaneeksi Bear Park Cafeen. Vaan viime Helsingin reissullani satuin vähän vahingossa kulkemaan ohi, jolloin innokas työntekijä tietysti bongasi allekirjoittaneen ja huuteli kioskin luukusta kahville.


Ja kylläpä vain olikin hyväntuulinen ja rentouttava kahvituokio! Jotenkin siinä kahvin oston tuoksinnassa tuli puhuttua hiuksista ja kehon karvoituksesta, isosta ja mustasta (kahvista) puhumattakaan. Sain kuulla vuolaita kehuja myös kahvilan croissanteista, en muista olivatko Suomen, Euroopan vai maailman parhaita. Hieman nälkäisenä myönnyin ostamaan myös croissantin kaiken ylistyksen keskellä ja voi luoja, kyllä, jumalainen oli se ensipuraisu. Olen kuvitellut syöväni hyvää croissanttia jo ennenkin, mutta tämä oli kyllä jotain sanoinkuvaamatonta. En ylipäätään tiennyt, että croissant voi maistua niin erinomaiselta. Croissantit tulevat kuulemma Patisserie Petitpasista. Pidän nimen mielessä enkä ehkä syö enää mitään muuta, jos sijaintini joskus siirtyy pääkaupunkiseudulle.


Ja juu, olen haukannut kuvan croissantista. En uskonut mainospuheita maistamatta ja maksan siitä nyt kovaa hintaa: kuva haukatusta croissantista lifestyle-blogissa. Ja kahvikin on jo näköjään ehtinyt puoleen kuppiin. No, näitä sattuu.


Kesäpäivittelin Karhupuiston lippakioskilla, joten syksyllä 2009 avattu kulmakahvio Agricolankadun ja Kaarlenkadun kulmassa on vielä näkemättä ja kokematta. Siellä voinee kahvitella ja voisarvitella kunhan syksy ihan kunnolla saa, joskus kuukausien päästä. Karhujen syli lienee lämmin. 


Bear Park Cafe on palkittu City-lehdessä vuonna 2006 parhaana lippakioskina sekä QX Gay Gaalassa vuosina 2015 ja 2016 parhaana homobaarina sekä homokahvilana. Bear Park Cafe onkin kuulemma nimenomaisesti gay, ei siis pelkästään gay friendly.

En toisaalta kahvilan ulkoasun perusteella mitään muuta  kuvitellutkaan. Ihana paikka, menkää!

You Might Also Like

0 kommenttia