Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sateenkaarenvärisiä Varför Paris-kasseja

C-C-Cooool! Nyt on cool! Elokuun lopussa järjestettävä Turku Pride sai nyt ehkä siisteimmän yhteistyökumppanin, kun Turku Pride ja Uuden Mu...

C-C-Cooool! Nyt on cool! Elokuun lopussa järjestettävä Turku Pride sai nyt ehkä siisteimmän yhteistyökumppanin, kun Turku Pride ja Uuden Muotoilun Yhdistys tekivät yhteistyössä sateenkaarenvärisen version lyhyessä ajassa ikoniseen asemaan kohonneesta "Varför Paris, vi har ju Åbo" -kassista.

Kassit tulivat tänään myyntiin PUF Design Marketissa. Kauppa lähti käyntiin silmämääräisesti arvioituna erittäin hyvin. Turku Pride arvioi, että ainakaan ensimmäistä erää tuskin jää jäljelle itse tapahtumassa myytäväksi, vaikka toinen erä kuulemma onkin mahdollinen.

Fiksua on kuitenkin kotiuttaa kassi heti, ihan jo sen eeppisen hienouden vuoksi. Kassi on ekologista Pure Waste-laatua ja sen hinta on 20 euroa per kassi. Itse sain hätääntyneitä yhteydenottoja poissa Turusta olevilta kavereilta, että voinko napata heillekin kassin kun kuitenkin olen ensimmäisenä kärppänä ostoksilla. Ostin siis heti reilun nipun kasseja eteenpäin diilattavaksi. Yksi onneksi jää sentään itsellenikin.

Turku Priden porukka napsi minusta kassin kanssa muutaman kuvan, olenhan sentään virallinen Turku Pride -kummi. Kiitos Turku Pridelle kuvista! 

Kassit siis myynnissä PUF Design Marketissa, Linnankatu 9-11 eli Forum-korttelissa. Avoinna maanantaista perjantaihin 11-19.00, lauantaisin 11-16.00. You Might Also Like

0 kommenttia