Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Näistä medioista voit bongata minut nyt

Jälleen on sellainen hetki, että tekemisiäni ja uskomattomia ajatuksiani voi nähdä muualtakin kuin omista somekanavistani! Kuten jo aiemmi...

Jälleen on sellainen hetki, että tekemisiäni ja uskomattomia ajatuksiani voi nähdä muualtakin kuin omista somekanavistani!

Kuten jo aiemmin mainostin, olin viime perjantaina Warm Up Ruisrock -tapahtuman paneelikeskustelussa keskustelemassa siitä, kuinka kulttuuri voi toimia mielipidevaikuttajana. Keskustelussa olivat lisäkseni mukana myös Mikko Kouki, Mirva Merimaa sekä Marko Vainio. Mainostin keskustelun löytyvän myös Yle Areenasta, mutta sepä ei ollutkaan niin yksinkertaisesti löydettävissä. Sieltä se kuitenkin löytyy ja pääsette Ylen taltiointiin tästä. Meidän paneelikeskustelumme alkaa n. 44 minuutin kohdalta. En tiedä uskallanko tai tahdonko itse katsoa sen kummemmin, olkaa siis armollisia. Jälki voi olla hirveää.


Ajankohtaisempi juttu on Libero-lehden tänään allekirjoittaneesta tekemä haastattelu, jossa puhuimme SuomiAreenasta. Pääasiassa pyörittelimme haastattelussa ajatuksia SuomiAreenan elitistisyydestä ja Anneli Auerista. Olin tietenkin katsomassa Anneli Auerin haastattelua eilen ja olihan se melkomoista. Ensin hyytävää ja pelottavaa, sitten vain uuvuttavaa. Sataan kertaan luettujen juttujen toistamista, johon olisi riittänyt mainiosti vaikka 45 minuuttiakin, 75 minuutin sijaan.

Annelin haastattelutilaisuuden yhteydessä myös minua haastateltiin, kun Alibi-lehden toimittaja sattui istumaan viereeni. On siis odotettavissa, että kuolemattomat ajatukseni Annelin mahdollisesta tulevasta roolista julkisuudenhenkilönä löytyvät myös tulevasta Alibista. Nyt tosin mieltäni alkoi ahdistaa ajatus, että olikohan lehti sittenkään Alibi? No, joku erikoinen lehti kuitenkin! Lukekaa kaikkia lehtiä varmuuden vuoksi, se on sivistävää!

You Might Also Like

0 kommenttia