Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pikkukylässä tapahtuu kehitystä: "Sori vaan mut mä oon homo ja ylpeä siitä"

Jaoin joskus Instagramissa paljon puhuvan "Somerolaiset, kaikki on homoja" -seinäkirjoituksen. Eepppinen seinäkirjoitus on nyt saa...

Jaoin joskus Instagramissa paljon puhuvan "Somerolaiset, kaikki on homoja" -seinäkirjoituksen. Eepppinen seinäkirjoitus on nyt saanut jatkoa. 


Jaoin joskus ainakin Instagramin puolella paljon puhuvan "Somerolaiset, kaikki on homoja" -seinäkirjoituksen, jonka taltioin Someron eli alkuperäisen tämän kylän bussipysäkin seinästä.

Viikonloppuna piipahdin kuvaamassa kotikylällä ja pääsin näkemään seinäkirjoituksessa tapahtuneen evoluution!

Sen lisäksi, että monimerkityksellisen tekstin kirjoittajaa oli kehotettu opettelemaan kirjoittamaan ja arveltu kirjoittajan itse olevan homo, oli tekstin oheen ilmestynyt myös mieltä lämmittävä lisäkommentti:


"Sori vaan mut mä oon homo ja olen ylpeä siitä".

Jej, pikkukylä kehittyy! Vielä kun opit olemaan pahoittelematta, niin suoritus on täydellinen! Vau! Viis kautta viis, papukaijamerkkejä, jeejee! Hienosti! Toisaalta minun ei ehkä pitäisi liikaa tässä kehua, sillä tämä on selvä merkki sukupolvenvaihdoksesta: on uudet pikkukylän homopojat, joudan tässä kohta itse eläkeputkeen

Maailman muuttuminen maaseudulla näkyi myös Grindrissä: ei ollut puhettakaan, että omassa nuoruudessani Somerolla vaikka vuonna 2008 olisi ollut lähimmän 15 kilometrin säteellä yhtäkään Grindrin käyttäjää. Ei toisaalta ollut vielä järin montaa älypuhelintakaan, se on toki myönnettävä.

Mutta niin, lähimmät Grindrin käyttäjät oli jossain neljänkymmenen kilometrin päässä ja sielläkin erittäin harvinaisina yksittäistapauksina. Nyt saattoi selata käyttäjiä koko ruudullisen, ja ruudun alareunaan asti päästessä kaukaisin käyttäjä oli vain 28 kilometrin päässä! Huh! Oi katso Suomi, sinun päiväs koittaa! Ja seuraavaksi alan varmaan kysellä, että muistaako kukaan sitä kun piti soittaa puhelinkeskukseen ja pyytää yhdistämään ja toivoa, ettei puhelinkeskuksen neiti salakuuntele intiimejä keskusteluita ja juorua niistä ainakaan ihan kovin monelle. Muistatteks muuten?

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Voihan pikkukylä, onneksi muutin pois. :D Mutta kehitys kehittyy näköjään sielläkin, heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän samat mietteet :D. Mutta vilpittömästi kyllä ilahdutti tämä kehitys!

      Poista