Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun hullu lapsuushaave toteutuu: minä taitoluistelun MM-kisojen mainoskasvona

Hulluimpiakin lapsuushaaveitaan olisi syytä harkita tarkemmin. Olen nimittäin elävä esimerkki siitä, että epärealistisimmatkin haaveet voiva...

Hulluimpiakin lapsuushaaveitaan olisi syytä harkita tarkemmin. Olen nimittäin elävä esimerkki siitä, että epärealistisimmatkin haaveet voivat oikeasti toteutua.


Aika usein olen joutunut ihmettelemään, millaisiin paikkoihin, tilanteisiin ja tapahtumiin tämä pikkublogini minut on vienyt.

Taas kerran on sellainen hetki.

En muista, olenko kertonut tästä teille, mutta olin lapsena, siis alle viisivuotiaana, hyvin innokas baletin ja taitoluistelun katsoja. Varsinkin taitoluisteluun hurahdin uskomattomalla tavalla Disney on Ice -jääshow'n myötä. Tietysti suunnittelin myös menestyksekästä taitoluistelijan uraa tuijottaessani Susanna Rahkamoa ja Petri Kokkoa televisiosta.

Taitoluistelijan urani vaikutti hyvin lupaavalta aika pitkään. Sitten koitti kuitenkin traaginen käänne: ensimmäinen kerta luistimilla. Se oli kamalaa, eikä luistimet jostain syystä vieneetkään minua uskomattomiin piruetteihin. Eikä totta puhuen kyläkoulun jäädytetty pelikenttäkään antanut ihan sellaista glamouria mitä Disney on Ice antoi ymmärtää taitoluistelun olevan.

Ymmärsin hyvin pian, että taitoluistelijan urani on ohi.


Kesäkuun alussa sain kuitenkin viestin, joka hämmensi. EuroGames Helsingistä, eli Euroopan hlbti-ihmisten Euroopanmestaruuskisoista, kyseltiin, kiinnostaisiko minua toimia mallina taitoluistelun MM-kisojen mainoskuvissa. Ensin olin ihan että ööö ei, en ole yhtään taitoluistelijan näköinenkään, enkä sitä paitsi ole ollut luistimilla ainakaan kuuteentoista vuoteen, hirvee ajatus. Naureskelin tätä hullua tarjousta muutamalle ystävälleni, jotka eivät pitäneet ehdotusta ollenkaan hulluna. "Ihanaa, todellakin meet!!!!!!", "Tää on parasta mitä mun elämässä on tapahtunut jos sä meet niihin kuviin", "Ehdottomasti menet heti" ja niin edelleen. Kyselin vähän lisätietoja ja lopulta suostuin. Kuvissa kun kuulemma sai olla ihan farkuissa ja t-paidassa, ei siis trikoita, paljetteja tai sifonkihelmoja. Vähän pettymys oikeastaan. Jäällekään ei tarvinnut mennä, ja etukäteen jäin siihen käsitykseen, etten tarvitse kuviin oikeasti edes luistimia.


Suostuin siis ilomielin ja suuntasin kuvauksiin Helsinkiin. Hieman alkoi kuumotella, kun kuvauspaikalla selvisi, että minulle on randomilla napattu mukaan tajuttoman suuret luistimet, jotka tietysti olivat minulle juuri sopivat. Ei auttanut muu kuin kiskoa luistimet jalkaan. Ja hyvin selvisin! Olin vain kerran noin millin päässä katkaista luistimella yhden sormen, joka ei edes ollut omani.

Tänään kuvani kolahti internetin syövereihin ikiajoiksi ja oh my god miten onkin hyvä kuva! Laitan sen vielä uudestaan tähän, koska on niin hyvä.


 Ei voi kuin iloita siitä, kuinka valheellinen mutta imarteleva kuva minusta maailmalle leviääkään. Ajatella, nyt ihmiset ympäri maailman kuvittelevat minun olevan ammattiluistelija, joka päivät pitkät pyörähtelee luistimilla Kauppatorin edustalla komea mies käsivarsillaan. Ihanaa!

Tässä sen taas näkee, että aina, jopa lapsena, kannattaa haaveilla ja unelmoida. Kaikkein sairaimmatkin unelmat nimittäin voivat ihan oikeasti toteutua. EuroGames Helsinki -tapahtuma Helsingissä 29.6. – 2.7.2016, eli ensi viikolla eli Helsinki Pride -viikolla! Lisätietoa EuroGamesin nettisivuilta.
Taitoluistelun MM-kisat taas Suomessa ensi keväänä, 29.3.-2.4.2017.

You Might Also Like

4 kommenttia

 1. Eikä! Ihanaa, näinkin kuvan jo aiemmin kevään kisojen virallisilla sivuilla, mutta en silloin tunnistanut pikasesti sua. Ihana kuva, ihana laji, huikee blogi ja blogaaja!

  VastaaPoista
 2. Jösses! Aikamoiseksi komistukseksi oot muuttunut vuosien aikana. Valloittavat hiukset ja tyylikkäät farkut. Hymysi loistaa läpi kauppatorin.

  Millä sä oikein hampaasi valkaiset? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos paljon! Hampaat on vaan luonnostaan hyvät. Tähän kuvaan niitä on tosin saatettu vähän kirkastaa, mutta hampaat ovat silti ehdottomasti eniten kehuja keräävä ulkoinen ominaisuuteni.

   Poista