Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kun et tiedä oletko ennustaja vai vaikutitko ajatuksen voimalla asioiden kulkuun

En tiedä olenko meedio tai ennustaja vai voinko vitsailemalla toteuttaa toiveitani ja vaikuttaa asioiden kulkuun. En voi valitettavasti kert...

En tiedä olenko meedio tai ennustaja vai voinko vitsailemalla toteuttaa toiveitani ja vaikuttaa asioiden kulkuun. En voi valitettavasti kertoa teille yksityiskohtia, mutta joka tapauksessa vitsailin asioista kuvitellen, että ne eivät ole totta eivätkä toteudu, vaikka juuri vitsaillessani nämä asiat muuttuivat tietämättäni todeksi ja toteutuivat.

Ja siis sanottakoon, että hauska ja uskomaton asia on kyseessä. Kerrankin siis näinpäin.

Jotain mystistä tässä on. Eikä se ole ihme, onhan nyt juhannus ja juhannuksena tunnetusti tehdään taikoja ja tapahtuu ihmeitä. Täst' ees joulun ihme on minulle toissijainen seikka, juhannuksen ihme on se joka puhuu ja puhuttelee.


Vietän juhannusta jo neljättä vuotta peräkkäin Majatalo Myötätuulessa Somerolla eli kotikylilläni. Eilisilta vietettiin perinteisesti Esakalliolla juhannustansseissa. Jorma Kääriäisellä oli elämää hienompi glitter-paita ja Jari Sillanpää oli jälleen tietysti täysin hurmaava ja uskomattoman ihana. Tanssi kuin Travolta, ehdottomasti. Palaan juhannustansseihin vielä erillisessä postauksessa, kaikkihan te tietysti palatte halusta katsella 489 kuvaa Siltsusta ja tanssikansasta. Juuri ennen tansseihin lähtöä napattiin muutama kuva, olihan juhannus ja tienpientareet täynnä juhannustaikakukkia. Ja sattumalta Myötätuulen pihassa vielä todella kuvauksellinen ja kaunis Valmet. Hiuksien piti alunperin jäädä manbunille, mutta ponnarin avaamalla oli jälleen täydelliset juhlakiharat valmiina. Kiharat vähän arveluttivat minua kotikylän yössä, undulaatit tapaavat miestenvessoissa turpiinsa saada, mutta en välitä.

 There's no midsummer without being a bummer, kuten lyyrisenä nerona Instagramissani runoilin.


You Might Also Like

0 kommenttia