Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vitsistä viralliseksi fanituotteeksi – piirsin Maijalle fanipaidan!

Luulin piirtäväni hassunhauskan sisäpiirivitsin, mutta piirsinkin virallisen fanituotteen! Kuten tarkkaavaisimmat ovat ehkä huomanneet, ol...

Luulin piirtäväni hassunhauskan sisäpiirivitsin, mutta piirsinkin virallisen fanituotteen!

Kuten tarkkaavaisimmat ovat ehkä huomanneet, olen vähän hengustellut tuolla Maija Vilkkumaa -porukoissa. Hiljattain piirtelin Vilkkumaanikoiden (vrt. Robinerit, tai Elliotterit tai Belieberit) iloksi kuvan Maijan keikoilla välillä vierailleesta Pentti-flamingosta, puuhka kaulassaan. Puuhkahan on viittaus Lissu ja mä -biisiin, jonka rivi "halusin saappaat ja strutsipuuhkan" vääntyi aika nopeasti mielessäni muotoon "halusin saappaat ja strutsi puuhkan". Ollapa rock 'n' roll glamour-ostoksilla strutsin kanssa!

Tämän humoristisen ja uskomattoman oivaltavan kuvan julkaistuani sain aika nopeasti viestiä, että tästä kuvasta voisi tehdä vaikka mitä, ja niin sitten tehtiinkin.


Pentti-mallisto näki päivänvalon eilen Naantalin Kaivohuoneella ja valikoimassa on ainakin t-paita, kangaskassi ja jonkinlainen mekkovaate. Erä on näin ensin alkuun ymmärtääkseni melko limited edition, mutta jos kysyntää ja myyntiä on, niin lisää on mahdollista saada. Myynti räjähti uskomattomalla tavalla käyntiin, sillä itseni ja muutaman tuttavan lisäksi näin ainakin yhden täysin vieraan ihmisen ostavan Pentti-tuotteen. Go, Pentti, levitä siipesi ja lennä suomalaisten ostoskasseihin ja vartaloita verhoamaan!

Tuotteita myy Paitamesta Maijan keikoilla. Luullakseni ja toivoakseni tuotteita on tulossa myyntiin myös nettisivuille, eli mikäli kaipaat Penttiä sulostuttamaan elämääsi, niin surffailehan internetissäsi Paitamestan sivuille.


You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Ahh ihana! Mä haluan tollaisen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paitaa löytyy jo Paitamestan sivuilta, kangaskassien ensimmäinen painos ehdittiin myydä loppuun, mutta kunhan niitä saadaan lisää, niin nekin löytyvät samaisesta putiikista!

   Poista
 2. Eikä! Mahtava Pentti ja mahtava sinä. :) <3

  VastaaPoista