Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Päivä aamutakissa

Matkani kohti tyylimaailman johtavan gurun asemaa jatkuu! Tuskin on Mikki-asuni ehtinyt tuulettua henkarillaan, kun hurmaan kansaa jo uudell...

Matkani kohti tyylimaailman johtavan gurun asemaa jatkuu! Tuskin on Mikki-asuni ehtinyt tuulettua henkarillaan, kun hurmaan kansaa jo uudella, täysin tajuttomalla tyylioivalluksella.

Ainakin Snapchatissani (nimimerkki tamankylanhomo, "pankaa seuraten") olen ylistänyt aamutakkiani. Olen suunnitellut aamutakin ostoa vuosia, ehkä jopa kymmenen vuotta. Nyt se on viimein totta! Aamutakki ei suinkaan ole mikään froteinen rätti, vaan ylellinen, pehmeä ja tyylikäs pellavatakki. Jo ostaessani takkia annoin itselleni salaa pikkuisen luvan lähteä rennon huolettomasti aamutakissa puistoon tai lähikauppaan ja sitten kirjoitella täällä, kuinka rennon huolettomasti lähdin aamutakissa ulos ja voi miten kesällä onkin ihanaa. Ja siis toki niin, että takin alla on vaatteet, joku tolkku jopa minulla.


Ja niin lomamatkallani Gdanskissa viimeisetkin estojen rippeet repeytyivät irti kehollisesta olemuksestani ja aamiaiselta jatkoin sujuvasti päivän muihin askareisiin aamutakkiin pukeutuneena. Ja se näytti, ja varsinkin tuntui, hyvältä! Heti hotellilta lähtiessä joku paikallinen vanhempi mies pysäytti minut, näytti jotenkin tuohtuneelta ja elehti vimmatusti käsillään solkottaen samalla minulle täysin vierasta kieltä. Luultavasti hän oli kateellinen ja tuohtunut siitä, ettei hänellä ole asua tai edes tyylitajua sonnustautua yhtä upeasti aamutakkiin ja manbuniin.

Niin vain liihottelin halki päivän, telakan nostureiden, yliopistokampuksen ja fiinimpien omakotitaloalueiden aamutakin helmat hulmuten. Tuntui tyylikkäältä, liehuvat takinliepeet ovat hyvä juttu. Vähänku ois Batman ja se on aina hyvä tunne.Jälkikäteen tosin iski ihan pikkuruinen epäilys aamutakkiin pukeutuneesta. Jos hiippailee hienommalla omakotitaloalueella, puhuu paikallisten korviin täysin käsittämätöntä kieltä, yrittää houkutella ja jopa vähän jahdata jonkun kissaa, rakentaa tiilistä korokkeen nähdäkseen korkean aidan yli kummitustalon pihalle ja vielä videoi ja kuvaa jatkuvasti itseään, niin saattaa olla, että aamutakki voi asiaan vihkiytymättömän silmissä korostaa enemmänkin mielenterveydellisiä kuin tyylitajullisia erityispiirteitä. Mutta samapa tuo, en pelkää minkäänlaisia leimakirveitä, varsinkaan jos lopullisena palkintona on tyylimaailman johtavan gurun himoittu asema. Mää oon koht muatijumala.


Aamutakki H&M Home
T-paita Medicine
Housut COS
Kengät Nike

 

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ihana!! Rakastan pellavatakkeja, mutta valikoima on harmillisen niukka. Onko tuo takkisi se vaaleanharmaa vai tummanharmaa versio?

    VastaaPoista