Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Täydellistä bikertakkia odotellessa

Olen palannut kevätmatkaltani Gdanskista! Kirjoittelen reissujuttuja myöhemmin lukuisien postausten verran erilaisista uskomattomista tuloku...

Olen palannut kevätmatkaltani Gdanskista! Kirjoittelen reissujuttuja myöhemmin lukuisien postausten verran erilaisista uskomattomista tulokulmista, mutta nyt esittelen teille vain Gdanskista löytämäni takin! Tai siis ostamani, löytämisessä on aina se oletus, että jotain on todellakin löytynyt sattumalta ja ilmaiseksi, esimerkiksi roskalavalta. Itse en löydä roskalavoilta ikinä mitään, mutta Facebook-fiidissäni vilahti juuri kuva kuudensadan euron ovh-hintaisesta Domus-tuolista, joka oli löytynyt roskalavalta. Itse löydän lähinnä remonttijätettä kurkistellessani roskalavoille.

Mutta niiiin, asiaan! Takki!

Olen useaan otteeseen vaahdonnut teille nahkatakki-etsinnöistäni ja nimenomaan siitä, ettei sopivaa takkia löydy. Haussa on ihan klassinen biker-mallinen herkku, mutta jostain syystä tiemme eivät vain kohtaa. Aina tulee jotain, joko se on vääränlainen malli tai vääränlainen hinta tai puuttuva koko.


Takin etsinnät jatkuvat yhä, mutta Gdanskista löysin tällaisen väliaikaisen korvikkeen: biker-mallisen collegetakin. Olen nähnyt vastaavia joskus ennenkin ja ollut hyvin epäilevä. Tämä oli kuitenkin edullinen ja uskaltauduin sovittelemaan. Ja sehän olikin oikein oivallinen takki! Kannustushuutojen saattelemana kiikutin nutun kassalle ja otin käyttöönkin vielä samana päivänä. Asukuvatkin on paikallisella, vanhan kaupungin kujalla napattu.

Eihän tämä toki kunnon nahkatakkia, jonka epäilemättä tulen tällä tahdilla löytämään en koskaan, suinkaan korvaa. Mutta toisaalta kesäriennoissa köykäinen college on huomattavasti näppärämpi mukana kuin kankea ja painava nahkatakki, jonka sisällä saisi rauhassa keittyä ja vettyä, kun takkia ei voisi riisuakaan.
You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Tässä laadukas takki sulle: https://stayhard.fi/11268861/blk-dnm/leather-jacket-5-black

    VastaaPoista