Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Hän tulee silmille ja runnoo kiekon häkkiin" – Jääkiekon MM-kisafinaalin homoeroottiset sävyt

Silmät kiinni lätkää kuunnellessa ei oikeastaan voinut olla varma, onko kyseessä lätkä vai yltiöhomoeroottinen kuunnelma. Tänään pelatt...

Silmät kiinni lätkää kuunnellessa ei oikeastaan voinut olla varma, onko kyseessä lätkä vai yltiöhomoeroottinen kuunnelma.

Tänään pelattiin jääkiekon MM-kisojen finaali. Itse en tällä(kään) kertaa ollut kisoista tippaakaan kiinnostunut, mutta lopulta päädyin katsomaan finaalia.

Lätkä ei ole ikinä tuntunut omalta jutultani, kuten ei oikeastaan muunkaan urheilun seuraaminen. En ole ymmärtänyt sitä, en lajina, enkä sitä, miksi joku sitä katsoo.

Mutta tänään yhtäkkiä kaikki oli selvää ja kukat suuret mun aukesivat sydämessäin! Aloin ymmärtää jääkiekkoa, me puhuimme ikäänkuin samaa kieltä! Usein puhutaan jääkiekon homofobisuudesta, mutta kuunneltuna lätkähommat ja homohommat kuulostavat oikeastaan hyvinkin yhteneviltä. Silmät kiinni lätkää kuunnellessa ei oikeastaan voi olla varma, onko kyseessä lätkä vai yltiöeroottinen kuunnelma.

Heti alussa hihittelin sitä, kuinka jonkun pelaajan peli alkaa toimia. Voiko enemmän tahattomasti erektio-ongelmiin viitata? No ei voi! Ja heti perään selostaja kertoi, kuinka mailaa tulee ja rajusti. Ja tästä selvittyäni kuulen, kuinka "häntä vedetään rajusti... Niskaan!".

Kuten sanoin, saatoin kuvitella kuuntelevani jonkinlaista seksikuunnelmaa. Kuunnelma käytti myös upeita kielikuvia kuullessani, kuinka "hän tulee silmille ja sananmukaisesti runnoi kiekon häkkiin". Ensimmäisellä erätauolla kommentaattori kertoo, kuinka "hän laskee niin sanotusti sisään". Ai saatana, se on aina virhe, tuskailen itsekseni. Tuntuu aina hetkessä hyvältä idealta ja sitten sekunti jälkeen enää ei. Tietäjät tietää ja tietämättömät eivät haluakaan tietää.

Toisen erän alussa selostaja Mertaranta sai luultavasti korvanappiinsa tiedon, että nyt joku homo rienaa meitä internetissä, älä vaan sano mitään kaksimieliseksi tulkittavaa enää. Pian tilanne kuitenkin muuttui, kun sain kuulla, että kuinka kiekkoa kaivetaan ulos. Siis kun kiekko on ensin runnottu häkkiin. Sori, mutta nyt menee jopa minun makuuni liian likaiseksi.


Ikävissään Mertaranta myös kertoi, kuinka joku ei pystynyt painamaan kiekkoa pömpeliin. Painaa kiekkoa pömpeliin, ai jumankekka. Tuhmienpuhumisen sanavarastoni laajenee räjähdysmäisesti eikä todellakaan ole tämän pelin jälkeen entisensä.

Peliä kuunnellessani tajusin, että minulla, uskomattoman lahjakkaalla kirjoittajalla, on oikeastaan velvollisuus kirjoittaa Suomelle uusi Den Glider In. Keksin sille heti työnimen, Runnon kiekon sun pömpeliin. Twitter alkoikin heti kollektiivisesti työstää biisiä kanssani, ja sainkin nauttia useista käyttövalmiista säkeistä. Se on hyvä, olen aina tykännyt säkeistä ja niiden sisällöstä. Noin niinku lyriikantutkimusmielessä. Ei se, miltä ne näyttävät, vaan se, mitä niissä on sisällä. 


Häiriinnyin muuten todella paljon kisojen välisoitosta. Siis siitä pimputuksesta, joka soi esimerkiksi mainoskatkoille mentäessä. Kuulosti aivan Kikan Sukkula Venukseen -biisiltä. Pettymys, kun kyse ei ollutkaan tästä suosikkikappaleestani.

Pettymykseni kuitenkin haihtui, kun Mertsi alkoi kertoa Isosta Koskisesta. Kertoisipa hän lisää, mieleni janoaa tietoa, mietin. Twitter kertoi minulle, että usein puhutaan myös Kolmen Metrin Koskisesta. Kolmen metrin?!?!? Mihin se hän oikein mahtuu?

Yhtäkkiä viimeisen erän minuutit olivat uhkaavan vähissä. Mertaranta vauhkosi siitä, kuinka nyt kertakaikkiaan täytyy runnoa kiekko ränniin. Mutta ei, ei kukko käskien laula, vaan Kanada vei.

Leijonille terveisiä, että jos kaipaatte lohduttajaa, niin pistäkää messagee! Mielellään ennen kuin lähden lätkävaimoksi Kanadaan.

You Might Also Like

2 kommenttia