Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hetki Jumalan sylissä eli shoppailuhetkiä Gdanskissa

Helöy, helöy ja terveisiä kevätmatkaltani Gdanskista! Tänään on shoppailtu ns. ihan röytiönä. Löysimme sattumalta tiedon outlet-ostoskesku...

Helöy, helöy ja terveisiä kevätmatkaltani Gdanskista!

Tänään on shoppailtu ns. ihan röytiönä. Löysimme sattumalta tiedon outlet-ostoskeskuksesta, jonne suhaisimme tosituristien tavoin taksilla. Taksimatka oli muuten ihana: kuski oli sympaattinen ja autossa soi instrumentaali pan-huilu-versio Colors of the Windistä.

Ostoskeskuksen yhdessä liikkeessä pääsin hetkeksi Jumalan syliin. Minut valtasi onni ja lämpö. Yhdessä sporttiliikkeessä nimittäin näin KULTAISET ADIDAS SUPERSTARSIT. Tarkkaavaiset lukijani muistavat kaihoisat puheeni kultaisista kengistä. Viimein ne olivat siinä silmieni edessä, järkevään hintaan ja minun koossani. Kuten sanottu, tuntui kuin olisi Jumalan syliin istunut. Innoissani ryhdyin sovittamaan. Ja ei, saatana. Jumalan syli suli altani. Voin ymmärtää, ettei näillä kengillä kävellä, mutta heti kengän mentyä jalkaani huomasin, että näillä ei edes näyttäydytä. Tajusin, että ostamisessa ei olisi järkeä, kengät olisivat hyödyttömät. Suru oli suuri, haluaisin nimittäin kovasti sekä Superstarsit että kultaiset kengät.Muuten tein kyllä löytöjä. Olemme tällä matkalla puhuneet paljon sukupuolittamisesta ja sukupuolista ja mitä näitä nyt on. Vähän siihen sopivasti näin jonkun puodin naisten osastolla t-paidan, jossa oli kuvattuna komeita parrakkaita miehiä. Miesten osastolla taas oli paitoja naisprintillä. Naisprintissä kuvan päälle oli tosin lisätty myös paidattomia miehiä. Sellainen oli kyllä pakko ostaa, vaikken ihan tiedä miksi. Mutta oli vaan niin halpaa! Täällä on about kaikki järjettömän halpaa, ja halpuuden vuoksi olemmekin ostaneet mm. dödöä molempiin kainaloihin, halpaa parfyymiä, kosteusvoidetta ja shampoota pienissä pulloissa ja herraties mitä. Mutta halpaa ja ihanaa on. Jotenkin vapauttavaa ja rentouttavaa kun ei tarvitse pienemmälläkään matkabudjetilla olla kaiken aikaa kukkaronnyörit solmussa.


 

Shoppailuhöyryissämme tosin jätimme myös yhden puhelimen taksiin, ja kuin ihmeen kaupalla (ja todella ystävällisen respan naisen ja taksikuskin avulla) saimme kuin saimmekin puhelimen takaisin. Ihanaa Puola!

You Might Also Like

0 kommenttia