Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Vanhuuden väsymyksen poistaa kunnon rock ’n’ roll show

Huh ja puh, voi live-rockmusiikin uskomatonta voimaa! Taannoin valittelin myöhäisiä ja myöhästyviä keikka-aikoja ja vanhuuden väsymystä, jok...

Huh ja puh, voi live-rockmusiikin uskomatonta voimaa! Taannoin valittelin myöhäisiä ja myöhästyviä keikka-aikoja ja vanhuuden väsymystä, joka estää rock 'n' rollista nauttimisen. Vaan aina ei sekään pidä paikkaansa!

Viime viikonloppuna iki-ihana Maija Vilkkumaa musisoi Turun Gongissa ja voi miten nautin! Ja mainittakoon nyt, että keikka alkoi lähes sekunnilleen kymmeneltä. Yleisö oli ihanasti messissä, ei ollenkaan raivostuttavassa urpokännissä vaan hyvässä tunnelmassa ja hurmiossa. Kenenkään ei tarvinnut tunkea päälle tai möykätä tai huutaa typeryyksiä. Biisit oli ihania ja aina hetkittäin tuntui siltä kuin olisi taas jossain vuodessa 2005 tai 2006, eli kymmenen vuotta sitten. Ooooi, voi.

Ja koska olen uskomaton fanipoika, lähden tietenkin huomenna risteilemään Viking Gracelle, jossa esiintyy kukas muukaan kuin Maija. Maija-risteilyllä olin myös viime syksynä, oivoi. Ehkä tämä on ikääntymisen merkki, että kokee risteilymatkat kulttuurina ja oivana rentoutumismuotona? Samapa tuo, on silti mahtavaa mennä aalloille keinumaan.

Olettehan muuten kaikki jo kuulleet Maijan uuden Kaivopuiston jää -sinkun? Ihana biisi, vaikkei melatoniiniin jääkään koukkuun vaan sen teho vain heikkenee pitkään käytettynä. Vaikka kai ihminen voi kuvitella olevansa koukussa vaikkei olisi. Mutta ihana biisi on, kuunnelkaa! Ja sivumennen sanoen on muuten todella hyvännäköinen kansikuva sinkulla! Kuka lie (kröhmminäkröhm) kuvannut.

You Might Also Like

0 kommenttia