Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lähden Imagelta

Aprillipäivänä huijasin teitä, että jatkuvat Helsingin reissuni ja työkiireeni johtuisivat pian julkaistavasta soololevystäni. Nyt voin jo t...

Aprillipäivänä huijasin teitä, että jatkuvat Helsingin reissuni ja työkiireeni johtuisivat pian julkaistavasta soololevystäni. Nyt voin jo tunnustaa, että se oli huijausta. Soololevyä ei näillä näkymin ole tulossa. Tietynlainen sooloura kiireideni ja Helsingissä ravaamisteni taustalla kyllä on.

Mitenköhän minä tämän nyt sanoisin. Jos vaikka ihan suoraan.

Lopetan bloggaamisen Imagella. Jatkan 8.5. alkaen osoitteessa www.tamankylanhomopoika.fi, yhteistyössä Suomen Blogimedian kanssa.Ja kun kuitenkin kuumeisesti mietitte, niin lähtööni ei liity mitään draamaa. Pääsy Imagelle vuosi sitten oli, ja on, henkilökohtaisesti todella iso juttu. Luultavasti näitä kaikkia bloggaamisen myötä tulleita siistejä juttuja ei olisi tullut ilman Imagea. Silti huomasin jo jonkin aikaa sitten, että tulevaisuuden visioni blogin suhteen toteutuvat paremmin omalla tontilla.

Yhteistyö Suomen Blogimedian kanssa tarkoittaa sitä, että he hoitavat jatkossa blogini mainos- ja sisältöyhteistyömyynnin. Postausten sisältöön se ei kuitenkaan vaikuta: pysyn jatkossakin valloittavana mutta lahjomattoman kriittisenä blogimestarina. Suomen Blogimedialta löytyy myös 39 muuta huippublogia, joiden joukossa on myös todella monta omaa suosikkiblogiani. On hienoa päästä mukaan huipputyyppien joukkoon. Voi alkaa uskoa oikeasti olevansa itsekin hyvä. Että tässä kaikessa ei olekaan kyse huijarisyndroomasta, vaan ihan oikeasti olen hyvä.


Blogi jatkaa siis normaalisti täällä, kunnes 8.5. siirryn jo mainittuun osoitteeseen tamankylanhomopoika.fi. Image ei tietääkseni ohjaa täältä ketään minnekään, eli painakaahan uusi osoite mieliinne. Muistuttelen teitä kyllä useaan otteeseen tulevan kuukauden aikana, eli vahingossa tieto tuskin pääsee silmienne ohi lipsahtamaan.

Vastailen parhaani mukaan kaikenlaisiin kysymyksiin, jos jokin hommassa askarruttaa. Nyt on oivallinen hetki muutenkin antaa palautetta: risuja, ruusuja, toiveita, ehdotuksia. Olen nimittäin hankkinut blogi-ideoita varten ihan ikioman muistikirjan! Viimeksi tosin kirjoitin siihen runon henkilöstä, joka toivoi itselleen pienempiä vehkeitä ja enemmän rahaa, mutta perusväittämänä haluan väittää, että muistikirja on blogimuistiinpanoja varten.

Toivon tietysti, että seuraatte mukanani tuleviin seikkailuihin. Luvassa vanhat suosikit ja pussillinen uusia temppuja. Kenties jonain päivänä tuo edellämainittu runo. Pus.

P.S. Parhaiten pysyt perillä uusissa tuulissa seuraamalla Tämän kylän homopoikaa somessa:

Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

You Might Also Like

0 kommenttia