Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ehdolla vuoden viihdyttävimmäksi

Jippiaijei, ilouutinen heti viikon alkuun! Olen ehdolla vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi! Tällä kertaa ehdokkuus napsahti Blogiringin ja...

Jippiaijei, ilouutinen heti viikon alkuun! Olen ehdolla vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi!

Tällä kertaa ehdokkuus napsahti Blogiringin ja Indiedaysin yhteisessä Inspiration Blog Awardsissa, joka järjestetään myöhemmin huhtikuussa. Näin vuoden viihdyttävintä blogia kuvaillaan tiedotteessa:

Vuoden viihdyttävin blogi saa sinut kerta toisensa jälkeen hymyilemään. Postaukset ovat niitä, joita mielellään jakaa tuttavapiirilleen, kun haluaa piristää tai sivistää.
En voi uskoa tätä, mutta sehän olen minä! Blogini saa minut kerta toisensa jälkeen hymyilemään, ja kuten FB-kaverini ovat huomanneet, niin todellakin jaan postauksiani mielelläni tuttavapiirilleni.

Ehdokkuuteen liittyy tietenkin se, että tarvitsen teitä lukijoita, eli äänestäjiä, aivan kuin te, äänestäjät eli lukijatkin, tarvitsette minua. Voitte tänään, 4. huhtikuuta klo 12.00 alkaen käydä äänestämässä Tämän kylän homopoikaa vuoden viihdyttävimmäksi blogiksi täällä. Äänestys päättyy 17.4. Äänestämään pääsee kätevästi myös allaolevaa banneria klikkaamalla:

Äänestys on päättynyt.

Nyt vaan odottelen gaalaa malttamattomana. Kiivaasti pitää myös miettiä asua. Pitääkö minun ehdokkuuden myötä myös pukeutua jotenkin viihdyttävästi? Mielestäni esimerkiksi VilleGalle on hyvinkin viihdyttävä pukeutuja, mutta en taas ole ihan satavarma, toimisiko Pattayalta 80-luvulla tuodusta suihkuverhosta ommeltu shortsiasu oman ruumiini peittona. Kenties kokeilen. Eli syytä on äänestää, että näette asukokonaisuuteni myös liikuttuneena kyynelehtien kiitospuhetta pitämässä.

Kiitos jo etukäteen äänestäjille!

You Might Also Like

0 kommenttia