Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Rasisti-Sebu haastaa

Sebastian Tynkkynen kertoo tiedotteessaan tehneensä rikosilmoituksen häntä rasistiksi mielenosoituksessa kutsuneesta osallistujasta. En ole...

Sebastian Tynkkynen kertoo tiedotteessaan tehneensä rikosilmoituksen häntä rasistiksi mielenosoituksessa kutsuneesta osallistujasta. En ole varma, mistä mielenosoituksesta on kyse, mutta kenties Vastarintaliikkeen uusnatsien mielenosoituksesta, jossa Tynkkynen oli mukana. Pelistä on kuulemma tullut liian julmaa, joten rasistikortti on tuhottava. Juu. Rasisti nimittäin on pöyristyttävä kunniaaloukkaava haukkumasana, toisin kuin vaikka suvakkihuora, joka taas on neutraali ilmaus, joka ilmentää moraalin ja lain kannalta sitä, kuinka (=kuinka huonosti) suhtautuu kanssaihmisiin.

Juu. BB-tähtien poliittiset toimet ovat aina olleet hauskoja. Ennen suosikkini oli BB-Antti Kurhisen vaalihaastattelu, jossa hän kertoi suosivansa sähköä energiamuotona. BB-Sebastian rasisti-rikosilmoituksineen taisi kyllä kiilata Kurhisenkin ohi.

No ei, ihan vakavissaan. Sebun tapaus tuntuu tutulta ja omakohtaiselta. Rasisti en ole ollut enkä ole, mutta tunne on tuttu. Totuus voi olla kova paikka, varsinkin jonkun muun kertomana. Minustakin tuntui yläasteella kamalalta, kun sain jatkuvasti kuulla homottelua. En voinut ymmärtää miksi. Nyt jälkeenpäin syy on aika ilmiselvä.

Ja jos Sebastian Tynkkynen ei tosiaan ole rasisti (mitä hän mielestäni on, syytteenkin uhalla), niin mielelläni kuulisin, että kuka Tynkkysen mielestä on rasisti? Kuinka julmaksi pitää pelin mennä, että rasisteista voidaan puhua?

P.S. Jutustahan on tullut hillitön ilmiö sosiaalisessa mediassa. Suosittelen seuraamaan hashtagia #SueMeSebu. Voimia sille rikostutkijalle, joka viestejä pääsee läpikäymään.

You Might Also Like

0 kommenttia