Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kohta koko Turku on Vinossa

Kävin keskiviikkona tutustumassa tarkemmin ja kirkkaalla katseella Klubin tilalle tulleen Gongin alakertaan auenneeseen Bar Vinoon . Taanno...

Kävin keskiviikkona tutustumassa tarkemmin ja kirkkaalla katseella Klubin tilalle tulleen Gongin alakertaan auenneeseen Bar Vinoon. Taannoisissa Gongin avajaisissa tuli toki istuttua Vinossakin, mutta rehellisesti sanottuna olin ehkä asteen verran liian päihtynyt arvioidakseni paikkaa täysin puolueettomasti.

Mutta nyt olen käynyt Bar Vinossa aistit kirkkaana ja nähnyt, että onpa todella kiva paikka! Siistiä ja puhdasta, valoisaa ja kaunista. Ihan toista kuin Klubin aikainen Kolo, johon ei kyllä tehnyt mieli mennä paitsi jos sattui olemaan Ruisrockin sunnuntai-jatkoilla kolmatta päivää jatkuvassa superkuosissa. Vaan nyt kaikki on toisin ja paikalla on viihtyisää.


 Kuten nimestäkin voi päätellä, on Bar Vinossa laaja (ja maukas) viini- ja olutvalikoima. Sen lisäksi Vinosta saa nyt myös tapaslautasia. En ehtinyt ihan tarkasti perehtyä siihen, miten tapaslautashomma toimii, mutta ainakin avajaistilaisuudessa tarjoillut tapsukat olivat maukkaita ja taisin syödä aika monta makupalaa. Tällaista ruokakulttuuria saisi olla baareissa enemmänkin: ihan jo siksi, että on hirveän kiva napostella jotain samalla kuin juo (kuten ulkomuodostani voinette viisaimmat päätellä). Toisekseen siksi, että napostelulla voi ilmeisesti välttää ainakin osan alkoholiin liittyvistä ylilyönneistä.Vino vaikuttaa paikalta, jossa voi ihan aidosti viihtyä: sisustus on ihana, voisin ottaa omaankin kotiini oikeastaan minkä tahansa kalusteen. Ihania nojatuoleja ja sohvia, tuoleja ja pöytiä, lamppuja ja herraties mitä koristuksia. Nyt vain pitää rekisteröidä mieleensä, että Vinossa voi myös käydä. Tiedän tietenkin kaikki Turun parhaat baarit, mutta silti usein yhdelle mennessä pyörin idioottina miettimässä, että mikä ois hyvä. Vaan enköhän minä seurueineni aika nopeasti opi, että Vinoon on hyvä hipsiä. Voisin hyvin kuvitella, että paikasta vakiintuisi jonkinasteinen vakiopaikka. Lienee koko Turku kohta Vinossa, heheh.


Vino aukeaa jo neljältä, eli sinne ehtii melkein päiväsaikaankin lasilliselle. Työnjälkeisille ainakin, jos ei lounaskalja maistu.


You Might Also Like

0 kommenttia