Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Unohda geogätköt, tule mukaan gaykätköilemään!

Hei nyt on Turussa työn alla kiva juttu! Kuvataiteilijat Kalle Hamm ja Dzamil Kamanger (kuvassa yllä) ovat tekemässä yhteisöllistä Gayk...


Hei nyt on Turussa työn alla kiva juttu! Kuvataiteilijat Kalle Hamm ja Dzamil Kamanger (kuvassa yllä) ovat tekemässä yhteisöllistä Gaykätkö-taideteosta, jossa yhdistyy hienosti jo itsessään hyvin jännä geokätköilyharrastus sekä Turun LHBTI-paikat, kokemukset ja tapahtumat. Jos geokätköily on jollekin vielä vieras ilmiö, niin lyhyesti kerrottakoon, että geokätköilyssä etsitään (yleensä GPS-satelliittipaikannuksen avulla) eri paikkoihin piilotettuja kätköjä. Ja gaykätköt liittyvät siis tavalla tai toisella turkulaiseen gay-kulttuuriin.

Teos vaatii kuitenkin runsaasti suunnittelua ja työtä, ja nyt onkin haussa suunnitteluryhmä, joka pohtisi ja kartoittaisi teokseen tulevia paikkoja. Eli hieno tilaisuus päästä osallistumaan hauskaan ihmiskunnan aktivointiin! Itsekin olen mukana gaykätköjen toteutuksessa, tosin vähän eri hommissa, mutta kuitenkin. Sen verran on siis oma lehmä ojassa, mutta ihan vilpittömästi ja omasta tahdostani kuitenkin tätä tiedotetta tässä jaan.

Suunnitteluryhmä siis kokoontuu pohtimaan ja kartoittamaan teokseen tulevia paikkoja. Suunnitteluryhmään ovat tervetulleita kaikki Turun seudun asukkaat, jotka kokevat LHBTI-asiat tärkeiksi. Tapaamisia tulee olemaan 1-2 kertaa viikossa maalis-toukokuun aikana. Mukaan mahtuu 10 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Kiinnostuitko? Hyvä! Voit ilmoittautua mukaan osoitteeseen silja.pasila@koneensaatio.fi. Ilmoittauduthan 26.2. mennessä, eli viimeistään ensi perjantaina! Tästä tulee hauskaa!

You Might Also Like

0 kommenttia