Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Nenät kohti Lappia, Arctic Pride alkaa!

Suomen ainoa euroviisuvoittaja Lordi on Rovaniemeltä, eli siinäkin mielessä on vähintäänkin kohtuullista, että Rovaniemellä on hillittömät P...

Suomen ainoa euroviisuvoittaja Lordi on Rovaniemeltä, eli siinäkin mielessä on vähintäänkin kohtuullista, että Rovaniemellä on hillittömät Pride-bileet.

Huomenna alkaa Rovaniemellä jälleen Arctic Pride! Arctic Pride on koko kansan riemukas kulttuuritapahtuma, joka tuo esiin vähemmistökulttuureita ja herättää samalla keskustelua sateenkaariväen asemasta niin Lapissa, Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Arctic Prideä on järjestetty Rovaniemellä jo useamman kerran, mutta erityisen innoissani olen tänä vuonna siksi, että tällä kertaa minäkin pääsen mukaan Lapin ihmeisiin! Arctic Priden järjestäjät kutsuivat minut tänä vuonna mukaan, ja kun varsinaisia esteitä ei ollut, niin tottakai lähden intoa puhkuen mukaan. Itse Arctic Pride -viikko alkaa siis jo huomenna, itse pääsen paikalle perjantai-aamuna.


Mitään varsinaista ohjelmaa ympärilleni ei ole rakennettu (en käsitä miksi, olenhan kuitenkin hyvin tärkeä vip-gayperson). Jos teissä lukijoissa on rovaniemeläisiä, niin tulkaa nykimään hihasta! Tietysti jos teitä jotenkin äkkiä ilmoittautuu kohtuullinen määrä, niin ehkä jotain epävirallista pientä miittingiä voidaan kehittää!

Lappiin pääsy on itselleni oikeasti vähän jännittävää. Kuulun siihen häviävän pieneen ja kummalliseen joukkoon, joka on käynyt Lapissa vain kesäisin. Siis kesäisin. Kun Lapin suurin ihme on se, kuinka hyttysiä voi olla niin käsittämättömän paljon ja kaikki kukkii nopeasti. Nyt kuitenkin pääsen osaksi onnen olemusta ja Lapin mystistä magiikkataikaa. Ja onhan Suomen ainoa euroviisuvoittajakin kuitenkin Rovaniemeltä, eli siinäkin suhteessa vähintään relevanttia päästä vähän geibailaan Lapin öihin.

Ihanaa! Tulkaa tekin!

Lisätietoa, ohjelma ja kaikkea muuta fantsua osoitteessa http://www.arcticpride.fi/.

You Might Also Like

0 kommenttia