Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

(Poikien) pipo kiristää

Lidlillä lienee salaista tietoa: sukupuolella on merkittävä vaikutus pipon valinnassa. Haluaisin tietää, että mitä väliä sukupuolella on ...

Lidlillä lienee salaista tietoa: sukupuolella on merkittävä vaikutus pipon valinnassa.

Haluaisin tietää, että mitä väliä sukupuolella on pipoa ostaessa? Mikä on se ominaisuus, joka määrittää pipon vain jollekin sukupuolelle sopivaksi? Tietysti pipo suojaa pakkaselta päätä, jossa suuri osa seksuaalisuuden ja sukupuolen kokemuksesta tapahtuu. Suojaako tyttöjen pipo erityisesti feminiinisiä ajatuksia ja poikien pipo maskuliinisia?Jos nyt kokee suunnatonta tarvetta puhua tyttöjen ja poikien väreistä, autoista ja nukeista, kukista ja mehiläisistä, niin haluaisin mieluusti kuulla, että mitkä allaolevista pipoista on tytöille ja mitkä pojille?
Tietysti Lidl ottaa myös laajemman skaalan mukaan sukkien kohdalla: on huomioitu vielä tyttöjen ja poikien lisäksi naiset ja lapset. Näissä on sentään asaankuuluva värikoodaus, joskin kyseenalaistan hiukan mintunvihreän ja keltaisen sopivuutta miessukupuolelle, on vähän epäilyttävä värivalinta. Sukkienkin kohdalla sukupuolen mukaan jakaminen on vähän erikoista: relevantimpi luokittelu olisi ehkä koon mukaan, kuten monet tapaavat tehdä. Samassa tarjouslehdessä esiteltiin myös teknisiä alusasuja, mutta alusasujen osalta ihmisissä onkin selkeämpiä eroja, joiden mukaan jokainen itselleen sopivimman alusasun valitsee.

Mutta edelleen. Miten sukupuoli vaikuttaa pipoon? Kertokaa joku, en kestä epätietoisuutta. Pipo kiristää, kuten sanotaan.


You Might Also Like

0 kommenttia