Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Esikoiskirjailija

Olen tietysti haaveillut kirjan julkaisemisesta ikuisuuksia, mutta en olisi uskonut sen tapahtuvan näin äkkiä! Ja vieläpä väritys- eli tiet...

Olen tietysti haaveillut kirjan julkaisemisesta ikuisuuksia, mutta en olisi uskonut sen tapahtuvan näin äkkiä! Ja vieläpä väritys- eli tietokirjailijana!

Kuten varmasti huomasitte, julkaisin blogissa syksyllä muutamaan otteeseen todellisia aikuisten värityskuvia. Ei huoneentauluja, kukkia tai uskomattomia mielenkiemurasykeröitä, vaan ihan paljasta ihmispintaa.

Niiden myötä sain taannoin yhteydenoton, josko olisin kiinnostunut piirtämään kuvia myös tulevaan, ihkaoikeaan värityskirjaan. Suostuin toki, piirtämisestä pitkästä aikaa innostunut kun olen. Kirjassani on lisäkseni muitakin piirtäjiä, mutta nälkä kasvaa syödessä ja olen tällä hetkellä mukana jo aika monella kuvalla.

Ja nyt teillä, ystävät rakkaat, on mitä oivallisin hetki osallistua! Projektille kerätään parhaillaan rahoitusta Mesenaatin joukkorahoituksella. Nyt jos koskaan kannattaa rahoittaa, onhan sentään kyse ensinnäkin täysin kotimaisesta värityskirjasta ja toisekseen projektista, jossa minä olen mukana.

Tuhma aikuisten värityskirjan joukkorahoitus jatkuu vielä 19 päivää, mutta osallistua kannattaa toki heti. Ja tietenkin vinkata tästä myös kukkaset ja mietelauseet loppuunvärittäneille, värittämisestä hullaantuneille ystäville. Tässä kirjassa saa nimittäin värittää viivojen yli.

You Might Also Like

0 kommenttia