Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Meikit, ketjut ja uudenvuoden yöt

Maija Vilkkumaan uudenvuoden keikka toimi hyvänä johdatuksena Spice Girlsin 20-vuotisjuhlavuoteen. Kriiseilin uudenvuoden viettoa hyvän t...

Maija Vilkkumaan uudenvuoden keikka toimi hyvänä johdatuksena Spice Girlsin 20-vuotisjuhlavuoteen.

Kriiseilin uudenvuoden viettoa hyvän tovin: kukaan ei tiennyt suunnitelmista oikein mitään, eikä ollut erityistä juhlafiilistäkään. Onneksi eteeni lennähti onnen keijun lailla mahdollisuus lähteä Helsinkiin kuvaamaan Maija Vilkkumaan keikkaa ja keikkaan valmistautumista Senaatintorilla.

Voi, miten kaikki olikin ihanaa ja hienoa! Ilma oli sakeana paljeteista, glitteristä, puuterista ja hiuslakasta ja niiden kimmellyksestä. Meikeistä, ketjuista ja vöistä puhumattakaan. Eipä paljoa parempaa vuodenvaihdetta olisi voinut olla.


Olen viime aikoina kehittynyt varsin eteväksi ennusmerkkien näkijäksi: eilen mietin Maijan tuovan mieleen paljettihaalarissaan, korokepohjakengissään ja pörrötukassaan Scary Spicen. Tänään televisiosta tuli Spice World the Movie, joka on tunnetusti maailman paras elokuva. Kaikki varmaan tietävät, että koko sivistynyt maailma odottaa tältä vuodelta pääasiassa Spice Girlsin 20-vuotisjuhlavuoden comeback-kiertuetta. Tai no, ensin alkuun ehkä vahvistusta comebackille, keikkoja vasta sitten. Ennusmerkkini ovat huhujen todenmukaisuuden puolella. Kävi Spaissareiden comebackin kanssa miten hyvänsä, ovat ihania artisteja kaikki!


Kuvauksen tiimellykseltä en juuri ehtinyt syventyä keikkaan, mutta sen voi onneksi katsoa muistaakseni kymmenenteen päivään saakka esimerkiksi Visit Helsingin YouTube-kanavalta. Kuulostaa ja näyttää uskomattoman hyvältä, suosittelen! Oli myös ihana huomata, miten turistit, pääasiassa japanilaiset, tanssivat ja riemuitsivat keikalla kuin olisivat fanittaneet Maijaa koko ikänsä. Ja ylipäätään rokkikeikan järjestäminen ulkona joulukuussa on absurdiudessaan ihan mieltsi ajatus.

Vilahdinpa muuten itsekin ruudussa uutena vuotena! Päädyin yllämainitun tallenteen lisäksi myös Ylen Uutisiin, joissa minua ja muutamaa muuta produktion osasta kuvattiin (salaa) samalla kun toimittaja kertoi turistien odottavan paikan päällä malttamattomina konsertin alkua.

Hankin paluulipun Turkuun vielä samalle yölle, vaikka viini olisi virrannut ja jatkokutsuja sateli internetissä. Hölmö minä, kuinka muka en tullut ajatelleeksi, että ehkä koko Helsinki saattaa olla yhtä suurta juhlaa uudenvuoden yönä.

Mutta pääsinpähän Turussa jatkamaan nakkipiilo-perinnettä ja heräsin olosuhteisiin nähden virkeänä uuteen vuoteen.
You Might Also Like

0 kommenttia