Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Iloisia uutisia

Nyt kun maailman tila ja uutisten sisältö on mitä on, ajattelin kertarysäyksellä rymäyttää teille pieniä iloisia uutisia elämästäni ja elämä...

Nyt kun maailman tila ja uutisten sisältö on mitä on, ajattelin kertarysäyksellä rymäyttää teille pieniä iloisia uutisia elämästäni ja elämästä noin ylipäätään!

UFF-myymälöissä on viimein kevät. Olen tehnyt UFFin vintage-myymälöistä valtavasti ihania löytöjä, mutta ehdottomasti paras sesonki on käynnissä nyt! Myymälöihin on nimittäin viimeinkin tullut kevät/kesä-valikoimat, mikä tarkoittaa sitä, että vanhat neuleet, turkit ja muut paksut talviryijyt on myyty pois ja kärrätty varastoihin.

Se on ihanaa – en nimittäin juuri koskaan löydä talvivalikoimista mitään. Paksut talvivaatteet myös muuten tuntuvat hankalilta. Niistä ei todellakaan voi tietää, missä niitä on säilötty, eikä niitä luultavasti ole pesty koskaan. Tietenkin niitä voi pakastaa, imuroida ja tuulettaa, mutta en halua ryömiä talvivaatteiden keskellä myymälässä.

Sen sijaan kevät ja keveät kesähuitulat, PARASTA. Taannoin myymälöissä vietettiin taas kuuluisaa uuden valikoiman päivää ja se on aina ihanaa. Toinen toistaan tyylikkäämmät, pukeutumisesta innostuneet ihmiset rynnistävät myymälästä toiseen kisaillen siitä, kuka löytää vauhkoimmat vintagevetimet.

Itse meinasin jättää tällä kertaa koko riennon väliin. Olin nimittäin aiemmin päivällä kaatunut kuraisessa mäessä (syytän Google mapsia, koska Google väitti mutaisen ja kuraisen mäen olevan virallinen polku, jota pitkin on mentävä). Satutin käteni ja varsinkin kunniani ja päätin pysyä ikuisesti kotona. Lähdin sitten kuitenkin UFFiin ja löysin täydellisesti minulle sopivan Marimekon kauluspaidan. En tajua, miten kukaan ei koko päivänä ollut tajunnut viedä sitä. Paita on ilmeisesti vuosituhannen alkuvuosilta, Veera ainakin tiesi kertoa hänellä olleen ehkä vuonna 2003 samasta kuosista valmistettuja sisustustekstiilejä (tsekatkaa muuten myös Veeran uudelle tontille muuttanut blogi!). Olen löytänyt myös ihania mummokauluspaitoja jo pitkin talvea. Sellaisia ohuita ja väljiä, viittamaisia kauluspaitoja, jotka ovat mukavia päällä mutta kuoseissaan näyttäviä – on värejä, kukkia, kultaisia nappeja ja merellisiä köysiä ja ketjuja kuvituksina.

Eniveisseli, alla kuva minusta uudessa Marimekko-paidassani Sannin kanssa!

Toinen ihana uutinen liittyykin sopivasti Sanniin! Sanni ja Schwarzkopf järjestivät SANNI Pop Upin Forumissa viime viikolla ja minä sain kunnian suunnitella ja toteuttaa tapahtumalle mainosmateriaaleja. Taas yksi pieni askel uusille ammatillisille urille – ja vielä sellaiselle uralle, joka tuntui oikealta ja kiinnostavalta. Aukenisipa näitä uria lisää ja nopeasti, olisi tosi hyvä hetki löytää elämälle merkityksiä ja käyttötarkoituksia.


Kevätkelit. On tietty vähän ilmastollisesti epäilyttävää, että on ollut lupaava kevätsää tammikuusta saakka. En voi kuitenkaan kieltää sitä, kuinka paljon paremmin voin niinä päivinä, kun on aurinkoista ja kaunista, eikä talvesta ole häivähdystäkään. Ilo toki saattaa huveta, jos esim. vappuna iskee takatalvi, mutta nyt se tuntuu vain voimauttavalta ja toiveikkuutta herättävältä. Elämä herää pian eloon! On ollut ihanaa ulkoilla aurinkolasit päässä ja ihmetellä helmikuun lopussa vihertävässä Dallapénpuistossa pussikaljapiknikiä viettävää miestä. Ehkä sille on vielä vähän aikaista, mutta näky ilahdutti silti.

Sitten on pari muutakin iloista juttua ja uutista, mutta niitä ei ole vielä julkistettu. Kerron sitten myöhemmin, nämä on ihania juttuja!

Muistakaa pestä käsiä ennen kuin koskettelette itseänne!You Might Also Like

0 kommenttia