Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Älyttömät medianäkyvyydet ja epäuskoa omasta elämästä eli HOMOPOJAN OPAS -JULKAISUVIIKKO

Kyllä, se on kuulkaa nyt kirjanjulkaisuviikko! Homopojan opas on pian, ellei ole jo, teidän kaikkien saatavilla! Kirjanjulkaisuun liitt...


Kyllä, se on kuulkaa nyt kirjanjulkaisuviikko! Homopojan opas on pian, ellei ole jo, teidän kaikkien saatavilla!

Kirjanjulkaisuun liittyy hämmentävä määrä erilaisia mediaesiintymisiä ja kaikenlaisia kekkulointeja ympäriinsä. Ajattelin nyt tehdä teille ihan katsauksen ja listauksen medioista, joissa lähiaikoina esiinnyn. Ehkä ne kiinnostavat joitakuita ja voitte seurata haluamianne medioita erityisen tarkasti – tai jopa kaikkia! Kirjanjulkaisuviikosta tulee mieleen artistien levynjulkaisuviikot, erityisesti teinivuosinani. Esimerkiksi suuridolini Maija Vilkkumaan levyjä odotin silloin suurella innolla ja hamstrasin leikekirjoihini, huoneeni seinille ja VHS-tallenteille kaikki lehtileikkeet ja televisioesiintymiset, joita levynpromoamisen yhteydessä tuli. Juuri kirjanjulkaisun kynnyksellä sain suuren ilon ja kunnian kuvata Maijan 20-vuotista soolouraa juhlivan 20 tarinaa -keikan Tavastialla. Keikan jälkeen tottakai liimasin Tavastian legendaarisen takahuoneen seinään Homopojan oppaan mainostarran. Nimeni olen sinne kirjoittanut jo vuonna 2011, niinikään kuvaushommissa.

Tilasin tosiaan Homopojan oppaan markkinointia varten nivaskan raflaavia mainostarroja. Vilautin tarroja Instastoryni puolella, ja voin vakuuttaa, että mikään internetissä julkaisemani ei ole koskaan aiheuttanut niin suurta kommenttitulvaa. Innokkaiden ostajien perusteella olisi ehkä sittenkin kannattanut suunnitella tarrasarja ja jakaa niiden kylkiäisenä halukkaille Homopojan opas -kirjaa. Tarrat eivät kuitenkaan ole myynnissä, vaan niitä on mahdollista saada bongaamalla minut jostakin ja kauniisti pyytämällä (jos pyytää esim. kirjaan signeerausta samalla niin saattaa saada extratarran). Tarroja on samaan aikaan tosi paljon ja liian vähän, eli en todellakaan osaa arvioida, kuinka pitkään ne riittävät.

Mutta niin, sitä mediaseurantaa! Ainakin nämä asiat ovat jo tiedossani!

Jo nyt kaupoista löytyvä Viva-lehti haastatteli minua ja varaäitiäni Aulia ystävyydestämme ja elämästämme. Juttua ei toistaiseksi löydy internetistä, mutta painettu lehti näytti olevan erikoistarjouksessa! Suunnatkaa siis lähimmälle lehtipisteelle, sillä juttu on juuri niin ihana ja lämminhenkinen kuin minun ja Aulin suhdekin. Haastattelussa nauratti ja itketti ja juttua riitti vaikka useampaankin artikkeliin.

Torstaina ilmestyy Iltalehden juttu meikämanloverista – toimittajakaan ei vielä juttua tehdessä tiennyt, tuleeko juttu myös printtiin vai vain nettiin, mutta juttu tulee joka tapauksessa!

Perjantai-aamuna koittaa jännittävä hetki, kun pääsen vieraaksi Radio Rockin aamuun! Kenties tässä ovat askelmerkit tulevaan rock-tähteyteeni: ensin Tavastian takahuone, sitten Radio Rock. Siellä siis perjantaiaamuna yhdeksältä! Uskoisin, että jonkinlainen tallenne haastattelusta jää internettiin (ja kenties kohuotsikoihin, olemmehan epäkorrektissa ohjelmassa.)

Ensi tiistaina 15.10. olen vieraana Radio Helsingissä ihanan Laura Frimanin haastateltavana! Radio Helsingissä on aina ihana käydä, onneksi olen saanut humputella siellä verrattain usein! Haastattelu kuuluu internetistä ja varmaan tallentuukin sinne.

Lokakuun lopussa messutaan myös Helsingin kirjamessuilla, joilla esiinnyn torstaina 24.10. sekä perjantaina 25.10. Kirjamessuhumusta rymisteeraan lauantai-aamuksi Yle Suomen radiohaastatteluun. Rakastan radiota tai ainakin siellä itsestäni puhumista.

Torstaina julkaistaan myös jonkinlainen uutisjuttu Ylellä ja MTV:llä, linkittelen niitä johonkin jahka saan ne käsiini linkkeineen! Ja muutama muukin juttu on vielä myöhemmin tänä vuonna tulossa, kertoilen niistäkin sitten myöhemmällä!

Ja niin, se kirjan julkaisu! Kirjat ilmestyvät tätä nykyä vähän väljällä haitarilla, enkä siksi osaa sanoa ihan tarkkaa julkaisupäivää. Jossain sanottiin 7.10., jossain 10.10., jossain vasta 14.10. Havaintojeni mukaan ainakin kotikyläni Someron kirjakauppa Somerkirja myi kirjaa jo eilen! Se on ihanaa ja imartelevaa – kotikylällä kirjaa siis myydään jo ennen kuin edes kustantaja sai käsiinsä minulle kuuluvia tekijänkappaleita. Ihana Someron kirjakauppa! Suunnitteilla on muuten kirjailijavierailu Somerolle, jännää sekin!

Ja siis sanottakoon vielä sekin, että kirja on todellakin jo saatavilla äänikirjana! Kirja löytyy kuulemma kaikkialta, eli palvelu kuin palvelu ja sieltä raikaa! Jaan ehkä tuntojani äänikirjasta ihan omana postauksenaan tuonnempana. 

Tänään kuitenkin uskoakseni saan romahtaa tunnekuohuihin ja liikuttua omasta tekstistäni kansiin painettuna. Tämä on ihanaa ja uskomatonta, en voi uskoa, että juuri minä saan elää tätä elämää ja se on tällaista.


Osta homopojan opas täältä: 
Suomalainen kirjakauppa
Otavan oppimisen palvelut verkkokauppa
Prisma
Akateeminen kirjakauppa
Adlibris


You Might Also Like

0 kommenttia