Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Uhanan kämmenellä

Olen ostanut kesän aikana ihan hullusti vaatteita. Tehnyt siistejä second hand -löytöjä, ostellut kotimaista designia ja ja liikaa kyllä h...

Olen ostanut kesän aikana ihan hullusti vaatteita. Tehnyt siistejä second hand -löytöjä, ostellut kotimaista designia ja ja liikaa kyllä halpoja ketjuvaatteitakin. Nyt kuitenkin tuntuu, että haluan panostaa enemmän kotimaisiin merkkeihin, eettisyyteen ja ihan jo siihen, etten osta niin järjettömästi. Kesä meni vähän hölpötellessä, mutta nyt pitää alkaa miettiä enemmän. Kun ostaa kalliimpaa, niin ei osta niin paljoa. Ehkä, mahdollisesti, toivottavasti, todennäköisesti, koska rahat voivat loppua hetkenä minä hyvänsä.

Mutta no niin, se rahapuheesta, enhän ole mikään Juliaihminen vaan aivan tavallinen, turhan huoleton leivänpalasensa takaisin maailmalle syytävä hoopo. Haluan nyt esitellä teille yhden ihanan löydön, joka tarttui matkaani vieraillessani Tampereella ihanan Emmin syntymäpäivillä! Ollessani jo matkalla Tampereelle, Emmi viestitteli Uhana Designin liikkeen alennusmyynneistä. Monenmoista ihanaa oli tarjolla alennuksin ja vielä reiluissa koissa. Olen haaveillut useammistakin Uhanan vaatteista jo pitkään, mutta epäillyt kokojen olevan itselleni liian pieniä – Uhana kun pääasiallisesti on mielletty naistenvaatemerkiksi, mikä ei siis tietenkään rajoita itseäni muuten kuin siten, että naisille suunnitellut vaatteet eivät vain välttämättä mahdu päälleni! Äsken tätä postausta varten kurkkasin kuitenkin Uhanan nettisivuja, ja näin vain oli sivustolle ilmestynyt unisex-osasto! Ihanaa!

Tässä kuvassa tutkin, ovatko haaroista puhkikuluneet pöksyni revenneet entisestään. Tähän voi jokainen mielessään kuvitella hauskan vitsin siitä, miten reikä ei räpläämisestä veny, mutta voi kuitenkin varomattomissa käsissä revetä.

Unisex-osastolta on myös tämä ostamani Hand in hand -college. Katselin ja sovittelin alunperin Uhanan Bananas-collegea, sillä haaveilin kesäksi hankkivani kyseistä kuosia olevan kokoasun. Ajatus jäi kuitenkin haaveeksi, eikä collegekaan ollut lopulta itselleni niin hyvä kuin olisin toivonut. En ajatellut Uhanaa sen enempää, löytyihän kaapistani kuitenkin jo aiemmin kesällä hankkimani GRL PWR -paita. Palasin kuitenkin sattumalta seuraavana päivänä liikkeeseen toisen ystäväni kanssa, ja silloin päädyin sovittamaan Hand in hand -collegea. Ja sen kuosihan oli kuin minulle tehty! Rakastan sitä, miten paita on samaan aikaan vähäeleisen tyylikäs, mutta kuitenkin kiinnostava ja täynnä yksityiskohtia. Se ei kerjää huomiota banaanikuosin tavoin, mutta huomiota kuitenkin saadessaan ottaa siitä kaiken irti ja pitää katseen itsessään hyvän tovin. On ihana tutkia yksityiskohtia ja seurata, minne kuosin viivat ja linjat vievät.


Olen pukeutujana sellainen, että helposti tuskastun vaatteissa. En palele helposti, joten paksut ja raskaat materiaalit ovat minulle herkästi liikaa. Uhanan college on kuitenkin ohuempi ja kevyempi – siinä minäkään en hikoile ja läkähdy. 95% puuvillaa ja 5% elastaania sisältävä kangas on sileä, pehmeä ja jotenkin ylellisen tuntuinen. Ei sellainen pörröinen urheilucollege, mitä colleget usein mielessäni ovat.

Jo ostettuani tämän paidan harakan silmäni osuivat kiiltävään ja kiinnostavaan myyntikappaleeseen, joka piti vielä paidan lisäksi lisätä ostoskassiin. Osaatteko arvata, mitä kassiini mahtoi sujahtaa? 

Nämä kuvat minusta paidassani napsi kukas muukaan kuin nykyinen luottokuvaajani Kustaa-Tiia. Odotimme raitiovaunua Hesarilla. Sadetta enteilevä, painostava mutta kauniin värinen valo houkutteli minut houkuttelemaan Timpsin napsimaan muutamat asukuvat. Oli ilmeisen tärkeää kanavoida kuviin sulokasta ja kissamaista olemustani.

Kuvat otettiin ollessamme matkalla kohti Vienan ihania puutarhamökkipuutarhajuhlia – olin näköjään paitoineni tallentunut pariin Vienan juhlapostauksen kuvaankin.

You Might Also Like

0 kommenttia