Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Valtakunnan ykköshomon blogi 8 vuotta – "Miehiä tulee ja menee, mutta viihdesivusto pysyy!"

Rakastettu ja palkittu Tämän kylän homopoika -blogi täyttää kahdeksan vuotta. Eino Nurmiston ylläpitämä blogi on yksi harvoista miesten ...

Rakastettu ja palkittu Tämän kylän homopoika -blogi täyttää kahdeksan vuotta. Eino Nurmiston ylläpitämä blogi on yksi harvoista miesten kirjoittamista lifestyle-blogeista Suomessa ja kuuluu Suomen blogihistorian pitkäaikaisimpien blogien joukkoon.

– Jodelissa luonnehdittiin osuvasti, että "taas eronneen Einon elämässä pisimpään yhtäjaksoisesti ollut asia on sen viihdeuutisblogi". En voi muuta kuin allekirjoittaa, hyvin tiivistetty! Miehiä tulee ja menee, mutta viihdesivusto pysyy, sivustoaan edelleen suurella intohimolla luotsaava Eino Nurmisto iloitsee.

Jodelin analyyseistä huolimatta mistään viihdeuutisista ei blogissa ole kyse. Anonyyminä ja riipaisevan henkilökohtaisena pikkukylän elämän kuvauksena alkanut blogi on historiansa aikana kasvanut palkituksi ja arvostetuksi mielipidevaikuttajaksi. Nurmistoa voikin yleisesti pitää valtakunnan ykköshomona. Kotikaupunki on vuosien aikana vaihtunut pikkukylältä Somerolta aluksi Turkuun ja sieltä lopulta Helsinkiin. – Elämä Somerolla oli lähtökohtaisesti traagista ja ahdistavaa, mutta nykyisin osaan olla siitäkin jo kiitollinen. Vaikeudet tekivät minusta sen, mitä nyt olen, vaikkei se välttämättä niin hyvä asia olekaan, Nurmisto pohtii silmäkulma kosteana.

Yhteiskunnan syrjiviä ja homofobisia asenteita vastaan taisteleva somepersoona ei pelkää puuttua myöskään sateenkaari-yhteisön sisäisiin ongelmiin. Transfobia, misogynia ja rasismi näkyvät myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen sisällä. – Ongelmiin puuttuminen on poikinut lakimiehillä ja boikoteilla uhkailuja, mutta hiljaista on ollut. Kiitollisuus ja tyytyväisyys työtäni kohtaan leimaa 99 prosenttia saamastani palautteesta. Tarkkana kirjoittajana myös tiedän, milloin olen oikeassa, Nurmisto luonnehtii. 

Vakavampien kannanottojen lisäksi Tämän kylän homopojan fanit saavat nauttia myös hurmaavista ja viihdyttävistä sisällöistä. Yhteiskunnallisia kannanottoja ei unohdeta tulevaisuudessakaan, mutta kevyemmänkin sisällön tuotanto kiinnostaa. – Olen kuitenkin hurmaava ja poikkeuksellisen hauska ihminen. Tulevaisuuden tavoitteeni on kilpailla Cristal Snow'n Kymppitonnissa, edustaa Suomea euroviisuissa ja olla entistä flirtimpi Instagramissa, Eino Nurmisto listaa tulevaisuuden suunnitelmiaan.

KUVA: Joanna Suomalainen

You Might Also Like

0 kommenttia