Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Lapsuuskuvat paljastavat: "Eino oli slay queen jo 8-vuotiaana!"

Juuri blogini 8-vuotissyntymäpäivän aikaan sain käsiini lapsuuskuviani, joissa olen itse kahdeksanvuotias. Kuvat on otettu siis vuonna 1998...

Juuri blogini 8-vuotissyntymäpäivän aikaan sain käsiini lapsuuskuviani, joissa olen itse kahdeksanvuotias. Kuvat on otettu siis vuonna 1998, ollessani yökoulussa. Muistan yökoulun oikein mainiosti, on harvoja hyviä muistojani koko ala-asteajalta.

Mutta yhtä asiaa en muistanut. Nimittäin sitä, kuinka

serving some ysäri queen realness

olen ollut. Siis oikeesti. Katsokaa vaikka: 

Koulutoverini mökeltävät valokuvassa iltapalaa suut ammollaan kitoihinsa, vaan mitä tekee Posh Spicelta poseerausoppinsa napannut 8-vuotias Eino? Aivan. Vetää kasvonsa vakaviksi (koska hymyilystä tulee hymykuopat), kallistaa elegantisti päätään ja skoolaa maljan kuppaisella mehumukilla shampanjalasilla kuvaajalle. 

Huomatkaa myös maailman siistein Disneyn Hercules-collegepaita. Disney-paidat on ja pysyy. Ennusmerkkejä 20 vuotta myöhemmin koittavaan Hercules-biiffiin on voinut vain arvailla. 

Oman blogini ja oman lapsuuteni perusteella voidaan sanoa, että homohommat puhkeavat ilmiselvästi täyteen kukkaansa noin kahdeksanvuotiaana. Minä olen kuvissa kahdeksan, blogini on nyt kahdeksan, molemmat täydessä kukassaan. Ei epäilystäkään.

Mutta eipä siinä mitään. En tiedä, onko seuraava kuva otettu ennen vai jälkeen iltapalan, mutta poseeraus on ainakin siirtynyt nextille levelille. Säärtä peliin, kämmen kaksoisleuan eteen ja pyöreä vatsa piiloon, samalla reseptiikalla syntyy somekuvani tänäkin päivänä!


Ennen näitä kuvia en oikein osannut nykypäivän nuorison muotitermien käyttöä. Nyt kuitenkin osaan. Nimittäin olenhan minä nyt kertakaikkiaan 

YAAAAAASSSS QUEEN SLAAYYYY

P.S. Ei puhuta noista toppatuulihousuista, mutta puhutaan silti. Muistan unohtaneeni vaihtohousut kotiin, ja mukanani oli siis vain jalassani olevat toppahousut. Niillä siis mentiin, kun ei muutakaan voinut. Hirveä asu-yhdistelmä, varsinkin yhdistettynä kiusallisiin sisäsandaaleihini. Kärsin yhä.

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. En mä lähtis sun asussa muuttamaan mitään muuta kun ottaisin sukat pois sieltä sandaaleista, se on moka johon monet suomalaiset miehet sortuu. Onneks sä oot Eino jo kasvanut tuosta jo niin paljon et lopeta turhaan asiasta kärsiminen! :D Mä lähtisin _millon vaan_ painelee tonne kylille samoissa vetimissä, eli jos multa löytyis Hercules-kolitsipaita ja tollaseet sairaan siistit tuulihousut joissa olis sinistä, pinkkiä ja turkoosia ! Sandaalit löytyy jo omasta takaa, tosin flamingon pinkkinä ja ehkä hitusen liian oranssihtavana noihin pökiin nähden mut hei, ANYTIME ! Sanokaa mun sanoneen :D -Rebecka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän hassua musta ois kyllä olla ilman sukkia joulukuussa vanhassa talossa, jossa sandaalejakin käytetään just siksi, että lattiat on kylmät :D. Ja sitäpaitsi sukat sandaaleissa on hip ja cool tätä nykyä!

   Mutta siis olet oikeassa, asu on kyllä oikeastaan aika hauska!

   Poista