Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

René on suomipopin seuraava suurnimi

Jaksan nykyään harvoin lähteä keikoille, puhumattakaan että jaksaisin innostua näkemästäni. Tuntuu, että kaikki on jo nähty ja kuultu, eikä ...

Jaksan nykyään harvoin lähteä keikoille, puhumattakaan että jaksaisin innostua näkemästäni. Tuntuu, että kaikki on jo nähty ja kuultu, eikä mitään kovin kiinnostavaa enää voi tulla.

Omaksi ja koko Suomen onneksi voin kuitenkin nyt todeta olevani väärässä. Uskoni uuteen musiikkiin palasi, kun pääsin katsomaan Renén ensimmäistä keikkaa. Uuden tulokkaan meininki oli meininki hyvä, soitto varmaa ja tunnelma katossa ensihetkistä alkaen. Harvoin pääsee todistamaan näin kokonaisvaltaista onnistumista, ja onkin vain ajan kysymys, milloin René nähdään suuremmilla areenoilla ja festareiden päälavoilla.
René on Yle Areenan uutuussarja HasBeenissä esiintyvä fiktiivinen yhtye, eikä tämä postaus ole siis millään tavalla totta. Tsekkaa sarja Yle Areenasta, bongaa René ja Tämän kylän homopoika sarjan jaksoista! Renén musiikkia voi fiktiivisyydestä huolimatta kuunnella oikeasti Spotifyssä.

You Might Also Like

0 kommenttia