Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tuhma ystävänpäivä ilman burgereitakin

En tiedä millainen ihminen laittaa kenellekään lääkärikäyntiä ystävänpäivälle. Toisaalta tarkemmin ajatellessani ystävänpäivä ei ehkä sit...


En tiedä millainen ihminen laittaa kenellekään lääkärikäyntiä ystävänpäivälle. Toisaalta tarkemmin ajatellessani ystävänpäivä ei ehkä sittenkään ole päivä, jonka vuoksi koko maailma pysäytetään tai pysähtyy. Ehkä kuitenkin itse olen ihminen, joka mielellään juhlii pienimmästäkin syystä ja toisaalta välttelee lääkärikäyntejä viimeiseen asti.

Lääkärikäynti oli siis ihan rutiinikontrolli mystiseen sidekudossairauteeni liittyen. Suhtauduin vähän nihkeästi, viimeksi uusi lääkäri ei jotenkin tajunnut mitään ja laittoi varmuuden vuoksi hirveän listan tutkimuksia, jotka tiesin jo etukäteen turhaksi. Mitään uuttahan niistä ei selvinnyt ja uusien oireiden kanssa kontrolliin mennessäni olin vakuuttunut siitä, että jalka luultavasti amputoidaan varmuuden vuoksi, jos vihjaankaan siihen suuntaan, että jotain uutta on ilmennyt. Maailmanlopun meininki, mikäs sen parempi teema ystävänpäivän viettoon.

Mutta ei, lääkäri olikin tällä kertaa mitä miellyttävin ja mukavin, vaikka sama lääkäri olikin! Kaikki sujui mainiosti ja uudesta oireesta huolimatta voi sairauteni niin tasaisen rauhallisesti, että lääkkeitä vähennettiin ja lopetettiin ja seuraava kontrollikin on vasta vuoden päästä.

Mieli kevenneenä otin Meilahden sairaalan vessassa selfien, totesin että moiccu meiccu ja lensin keskustaan ystävänpäivän viettoon. Lentämiselle olikin syytä, sillä jalkaani särki niin, että kävely oli todella ärsyttävää.

Ystävänpäivää piti viettää syömällä vihdoin ja viimein Naughty Burgerissa. Olen ottanut ilmeisesti tavaksi käydä monissa paikoissa vasta aivan viimeisenä. Linkutin Naughty Burgeriin Lönnrotinkadulle vain nähdäkseni, että ravintola onkin suljettu juuri nyt, sillä henkilökunnalla oli koulutuspäivä, minkä seurauksena jatkossa meininki on kuulemma entistä tuhmempi. Millainen ravintoloitsija pitää koulutuspäivää ystävänpäivänä, jolloin jok'ikinen koskaan jonkun kaverisuhteen muodostanut ihminen menee johonkin ravintolaan ihmissuhdettaan juhlistamaan?Jäin kuitenkin ravintolan eteen odottelemaan poikaystävääni, jonka kanssa syömään piti mennä. Noin kolme sekuntia olin tuohtunut ja raivoissani, mutta sitten jokin aikuismainen järjen ääni päässäni sanoi, että nyt rauhoitutaan, ei kannata kiukutella koska kaikki on mukavampaa kiukuttelematta, saamme varmasti aiiiika tuhman ystävänpäivän aikaan ihan ilman jotain purilaispuljuakin. Niinpä suuntasimme meille vakiintuneesti vakiosushipaikkaamme. Niin näytti tehneen moni muukin, sillä kuten sanottu, ystävänpäivänä suunnilleen koko maailma käy jossain syömässä.Vilskettä oli, mutta saimme silti kivan kahden hengen pöydän läheltä noutopöytää. Viereisen pöydän herrakin söi vikkelästi ja poistui, ehkä yksityiskohtainen analyysini ensi viikolla alkavasta Ina sydän porno -sarjan ennakkojaksosta sai hänet kiusallisesti innostumaan. Kerron jakson herättämistä ajatuksista teillekin pian!

Ilta ja yö jatkuivat ihanasti luonani. Kuten sanottu, aiiika tuhman ystävänpäivän sai aikaan ilman naughty burgereitakin.

You Might Also Like

2 kommenttia

  1. Meillä meni ystävänpäivän syömiset juurikin samalla tavalla! Käytiin kanssa Naughty Burgerin ovella, tosin Turussa, huomaamassa, että kiinni oli ja sit vaan sushille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah, se oli vieläpä valtakunnallinen riesa tämä koulutus! Onpa erikoinen ratkaisu. Onneksi on sushia!

      Poista