Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Happy Hour Skateboardsilta toinenkin Tom of Finland -mallisto

Nyt Tom of Finland -kuosisen pukeutumisen ystävät kuulolle! Happy Hour Skateboards julkaisi vuosi sitten ensimmäisen Tom of Finland -...


Nyt Tom of Finland -kuosisen pukeutumisen ystävät kuulolle!

Happy Hour Skateboards julkaisi vuosi sitten ensimmäisen Tom of Finland -yhteistyömallistonsa. Mallisto oli ilmeisen suuri hitti, sillä varsinkin malliston huppareita näkyi valtavasti joka puolella ainakin pääkaupunkiseudulla. Mallisto myös myytiin hyvin loppuun, ja itse jouduin rankasti taktikoimaan saadakseni viime syksynä (eli maailman viimeisenä ihmisenä) ostettua hupparin itselleni. Postaus tuosta hupparista löytyy täältä.

Mutta ei syytä hätäilyyn ja huoleen! Uusi mallisto tulee myyntiin nimittäin tänään! Malliston kuvitukset pyörivät loma- ja rantatunnelmissa, sillä kuvituksista löytyy niin merellisempää hiekkarantakuvaa kuin se ikoninen, perisuomalainen tukkijätkäkin. Mallistosta löytyy hupparia, t-paitaa, kangaskassia ja dekkejä. Dekit ovat käsinnumeroituja, siis ilmeisen rajallisia. Myös vaatteita on saatavilla rajoitetut erät, eli liikaa ei pidä jäädä vitkuttelemaan.

Malliston myynti alkaa tänään, nettikaupassa mallisto on saatavilla klo 13.00 alkaen!Kuvat: Happy Hour Skateboards

You Might Also Like

1 kommenttia

  1. "itse jouduin rankasti taktikoimaan saadakseni viime syksynä (eli maailman viimeisenä ihmisenä) ostettua hupparin itselleni".
    Mutta poika rukka, MINÄ en ole sellaista hankkinut vieläkään joten et ole maailman viimeinen edes siinä hommassa!

    VastaaPoista