Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

"Palautti elävästi mieleen ensikosketuksen kondomiin" – testissä Biodellyn kangasnaamio

Näin vuoden vaihtuessa on aika miettiä tulevan vuoden suunnitelmia ja tavoitteita. Mitään sen suurempaa en ehkä uskalla suunnitella tai luva...

Näin vuoden vaihtuessa on aika miettiä tulevan vuoden suunnitelmia ja tavoitteita. Mitään sen suurempaa en ehkä uskalla suunnitella tai luvata, mutta yksi on varmaa.

Aion nimittäin hemmotella itseäni! Ihan sillälailla pienillä arkisilla asioilla, kuten säännöllisellä ihonhoidolla. Kaappeihini on viime aikoina ilmestynyt kaikenlaisia goodie bageista kertyneitä kosmetiikkatuotteita. Olen niistä ihan vilpittömän kiinnostunut ja kuvittelen olevani ihminen, joka hoitaa ihoaan säännöllisesti, mutta käytännössä en kuitenkaan ole.


Keskeisin syy siihen on ollut se, että ihoni on ollut hyvin helppo. Joskus vähän kuiva, mutta sitten taas normalisoitunut sopivaksi. Ongelmia tai oireita ei ole ollut, eikä mitään vesipesua kummempaa ole tarvinnut tehdä. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut viitteitä siitä, että näin ei ehkä tule olemaan aina. Että jotain olisi nassulleen hyvä hiljaksiin tehdä.

Varjoawardsien yltäkylläisestä goodiebagista löytyi myös C-vitamiinia sisältävä Biodellyn Orgaid-kangasnaamio. Nämä naamiothan näyttävät jo itsessään hauskoilta selfieissä, mutta ovat myös ilmeisen tehokkaita ja suosittuja. Jatkuvasti on seuraamissani instastooreissa joku hassuttelemassa naamio naamallaan. Päätin siis itsekin kokeilla.

Naamiota pakkauksesta ulos yhyttäessäni tunsin jonkun kauan sitten unohtuneen liikuttavan minua. Limainen mytty kosteassa pakkauksessa toi elävästi mieleen ensikosketuksen kondomiin! Siinä vähän jännittyneenä mietti, miten kortsun naamion saa ehjänä ulos paketista, miten päin se pitää laittaa, mihin suuntaan rullata ja miten se pysyy päällä.

Mutta vaivansa arvoista kaikki ähellys kyllä oli! Kasvonaamiosta kun saa nauttia kasvoillaan 20-30 minuuttia, joka on kyllä keskimäärin 18-28 minuuttia pidempään kuin teini-iän ensikosketuksesta kondomiin. Ainoana haittapuolena koin sen, ettei naamio tahtonut pysyä kasvojen karvaisilla alueilla. Se vaikutti naamion pysymiseen kasvoilla ylipäätään. Pakotettuna jouduin makaamaan sohvalla puoli tuntia. En siis lähtisi kasvonaamiossa esimerkiksi ryöstämään pankkia.

Iho tuntui kuitenkin hyvin pitkään naamion jälkeen raikkaammalta ja freessimmältä. Harmi, ettei kukaan ollut näkemässä tätä kiistatonta loistettani heti tuoreeltaan.

Biodellyn kangasnaamio oli ilahduttava ja lupaava alku säännölliselle ja hemmottelevalle uudelle elämälleni. Kaappien kätköistä löytyy yhä jos mitä purkkia ja putelia, joilla voin itseäni helliä. Tuotetestausten sarja tulee epäilemättä jatkumaan. Pysykää siis kanavalla! 

You Might Also Like

0 kommenttia