Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voiko tämä olla totta? Tämän kylän homopoika jakaa parisuhdevinkkejä naistenlehdessä!

Nyt on kuulkaa lifegoalsit koetuksella siinä suhteessa, että ne täyttyvät ja tulevat saavutetuiksi oikein rytinällä! Minua haastateltiin nai...

Nyt on kuulkaa lifegoalsit koetuksella siinä suhteessa, että ne täyttyvät ja tulevat saavutetuiksi oikein rytinällä! Minua haastateltiin naistenlehteen!

Taannoin sain nimittäin kyselyn, josko haluaisin jakaa parisuhdevinkkini Cosmopolitanissa. Minä jakamassa parisuhdevinkkejä Cosmopolitanissa. Maailman hulvattomin ajatus, minä kun tunnetusti olen todellakin rakkaustohtorien tirehtööri ja uskomattoman lahjakas ihan kaikissa ihmisten väliseen kanssakäymiseen liittyvässä, kysykää keneltä tahansa (paitsi ei ehkä siltä kesän 2009 heilaltani, hän voi olla eri mieltä).

Joka tapauksessa Cosmopolitaniin pääsy on hieno saavutus. Olen odottanut omine vinkkeineni siitä asti, kun teininä luin Cosmon seksivinkeistä suosituksen siitä, kuinka kannattaa antautua kumppanin päällä niin villiin ratsastukseen, että rinnat pomppivat ylös alas. Omat rintani edelleenkin vain hytkyvät, vaikka kuinka ratsastaisin kuin vanha nainen hunningolla. 


Naistenlehtimaailma on mielestäni kuitenkin aina ollut superkiehtova. Ihan jo siksi, että kuumeisesti mietin, kuinka lehtiä pitäisi kutsua. Tuntuu hölmöltä puhua naistenlehdistä, kun itse miehenä kuitenkin luen niitä aktiivisesti - enkä ole edes ainoa. Naistenlehdillä on kuitenkin oma, tunnistettava ja tyypillinen tapansa kirjoittaa asioista. Esimerkiksi niin, että vaikka puhuisit huolestuneena tuloeroista ja hyvinvoinnin jakautumisesta yhteiskunnassa, on otsikkona jotain siitä, kuinka vasta äitiyden jälkeen tiedän mitä on olla ihminen. Tämä siis kaikella rakkaudella, rakastan (naisten)lehtien tapaa dramatisoida ja kaivaa epämääräisestä öninästä (jota esimerkiksi itse puhelimessa haastattelua antaessani eittämättä pidin) teräviä ja älykkäitä lauseita. Se on ihailtavaa ja kertoo ammattitaidosta!

Tämän omaleimaisen tyylinsä vuoksi niitä ei ainakaan tässä yhteydessä voi sulauttaa ihan vain lehdiksi. Aivan kuin ei toisaalta voisi vaikka miestenlehtiäkään - joita tosin kutsutaan usein myös pornolehdiksi. Ehkä naistenlehdet voisivat olla lifestyle- eli elämäntyylilehtiä? Tai elämälehtiä? Elämähän on puu, jonka lehdet ovat lahjoja elämän matkalla. Ne lehdet voivat hyvin olla esimerkiksi Cosmopolitaneita.

No niin, koitetaas taas.

Joka tapauksessa siis, minä esiinnyn uusimmassa Cosmopolitanissa jakamassa parisuhdevinkkejä! Samaisessa jutussa vinkkinsä jakavat myös Mutsis on -blogin Emilia sekä Milli ja Abe.

Lähimmästä lehtipisteestäsi löytyy, ehkä!

You Might Also Like

0 kommenttia