Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Sivupoluilla elämän kulkien

Pikainen kukkuu kesälauantaihinne! Olen eilen rymynnyt, ja rymyän tänäänkin, Sideways -festivaaleilla. Olipa vaan kyllä eilen kiva ja iloi...

Pikainen kukkuu kesälauantaihinne!

Olen eilen rymynnyt, ja rymyän tänäänkin, Sideways-festivaaleilla. Olipa vaan kyllä eilen kiva ja iloinen festaripäivä! Aurinko helli ja viime kesänä tapahtumaa riepotelleesta myrskystä ei tietoakaan (myrskyhän on siis muuten riehunut tuolla Teurastamon alueella koko vuoden).

Kävin ottamassa festari-iltapäivän avanneelle Iisalle vähän livekuvia ja keikan jälkeen vielä totesin olevani tänään varmaan tosi rauhallisesti.

No, en ehkä ollut. Siinä jotenkin heti tuli mieleen, että kannattaa varmaan ottaa näitä viinipulloja lasien sijaan. Ja kyllä ne sitten vaan tutuiksi tulivatkin oikein kivasti. Samoin tutustuin myös shottimuotoiseen Jaloviinaan, tuohon jaloon viinaan.

Ilta sujui iloisesti Elsan, Anna-Marian ja Eskon kanssa hengatessa. Elsan kanssa olimme kivasti sonnustautuneet kuin eskarin kevätretkelle, minä Mikki Hiirissäni ja Elsa MTV-paitulissaan. Sattuipa matkan varrelle myös tuttuja kotikylältä Somerolta, joiden kanssa ehdittiin näppärästi tehdä jo hyvät ja kattavat suunnitelmat Someron imagon parantamiseksi. Päivän hauskimpia hetkiä oli kuitenkin Elsan tokaisu "mä haluun nähä ainakin Disco Ensemblen. Eiku oliks ne edes tänään? Tai edes näillä festareilla?". Kyllä ovat, mutta vasta tänään. Myöhemmin saatiin hihitellä hihoihimme, kun maalaismurre putkahti esiin Helsinki-vuosienkin jälkeen ja tiskillä kajahti reipas POLTATTEKO KUKKAA -kysymys. Perihelsinkiläinen väki tietysti ajatteli että tässä nyt kukkaa kysellään. Ei kyselty.

Nyt riennän kiireen vilkkaa uuteen festaripäivään, olen jo vähän myöhässä. Ihanaa lauantaita!You Might Also Like

1 kommenttia

  1. Ääk, ihania kuvia! Mua semisti pelotti kun tiesin kuin paljon otit jotain Elsa juomassa kaljaa kuvia että mikä on tulos, mutta näähän on kaikki ihania!

    VastaaPoista