Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Karhuja kukkapuistossa / kukkia Karhupuistossa

Tiedättekös, rakkauteni kesäiseen Helsinkiin on vain kasvanut entisestään. En tiedä onko se mahdollista, mutta siltä tuntuu. Rakkaus roiha...

Tiedättekös, rakkauteni kesäiseen Helsinkiin on vain kasvanut entisestään. En tiedä onko se mahdollista, mutta siltä tuntuu.

Rakkaus roihahti nähdessäni taannoin Instagramissa kuvia ja stoorinpätkiä Karhupuistossa kukkaistutuksia väkertävästä talkooväestä. Talkoot ovat aina ihania, olen aina ollut sitä mieltä. Uuden kotini taloyhtiössäkin oli pihatalkoot, joihin päätin ehdottomasti meneväni. Sitten kävi kuitenkin niin, että onnettomasti palasin rättiväskänä kotiin sekuntia ennen talkoiden alkua, enkä mitenkään kyennyt paikalle.


Karhupuiston kukkatalkoistakin kuulin vasta liian myöhään. Ne olisivat tottavie olleet minulle sopivammat talkoot: paikalle oli nimittäin tuotu penkkirivejä, joille ihmiset saivat tulla vain seuraamaan kukkien istutusta. Ihana ajatus!

Mutta voi luoja miten ihanat istutukset ovatkaan! Ja yhtään ei kuulosta mummoutuneelta tämä. Se ei sinänsä yllätä, olenhan ennenkin ystävättäreni kanssa jäänyt kiinni siitä, kuinka toinen on ihastellut paikallisia kukkaistutuksia ja toinen huomauttanut, että katsotaanpas näiden paikallisten nuorisolaisten tekemisiä välillä.


Mutta niin on ihanaa! Raahasin seuralaiseni (kyllä, se mystinen hän) ihastelemaan istutuksia oikein läheltä. Pidän erityisesti siitä, miten suomalaisiinkin istutuksiin on saatu sellaista etelän lämpöä ja eksotiikkaa: on vehreyttä ja vietteleviä värejä, on pieniä palmumaisia puita ja vaikka mitä. Ei siis tarvitse olla pelkkää orvokkia ja pelargoniaa! Voi olla myös etelän eksotiikkaa!

Karhupuisto on muutenkin yksi suosikkipaikkojani Helsingissä: se on lähellä, matkanvarrella lähes kaikkialla ja myös mainio paikka ihan vain mennä viettämään aikaa! Unohtaa ei sovi myöskään Bear Park Caféa, joka on niinikään yksi suosikkipaikoistani. Käykäähän kurkkaamassa vaikka Helsinki Pride -viikolla!

You Might Also Like

1 kommenttia